Friday, July 17, 2009

bukan lupa tapi tak ingat!!!

Seperti biasa kul 530pm aku trus punchcard tuk blik....
dh x saba dh nak jumpa zarin....
mmg rutin arian pegi berhantar,pulang berjemput...hehehe
mmm..x sampai lagi cik abg aku nie, aku pun trus tpon...
"helo, kat mana?"
"dh nak sampai dh."
"ok."
x lama lps tu cik abag aku pun sampai...senyum je arini...hikhik
"arini bz ckit, x sempat amik zarin dulu, takut jln jam nant"
"mmmm"

masa dalam kete tu, cik abg aku pun ckp,
"kalu sy bgtau sesuatu awak jgn marah ek,? janji jgn marah?"
issskk..ape kebenda la yg dia nak ckp nie, dh bedebar2 dh jantung aku masa tu....
mcm2 pk...adoiii..mest ada wat salah nie...mmg camtu la cik abg aku kalu ada yg x kene...
"ape dia, ckp la"...
"tp jgn mrh, janji dulu"
"yeaaa..ckp la" dh lain dh nada sore aku masa tu...
"haa, tu nak marah, xyah ckp la"...
"ckp la"


"mmmm...td lupa nak amik susu zarin masa anta kat umah kakak td."
adoiii...tu rupanya...ingatkan apa....
"abis tu anta pukul bape?lewat tak?"
"baru sedar td, masa kemas2 kete, mmg x anta la..."
adoiii!!!!!
"abis zarin x minum susu la arini?"volume sore aku dh naik ke thp 5 dh masa tu....
"call kakak, dia kata susu zarin ada lagi, ingat mmg kita x bg susu, tu dia x tpon tu"...
"Masa saya sedar, bukak2 n cium dh basi, so saya buang jela"....
adusssssss....
"awak tau x penat saya ngepam susu tu...kalu ckit xpe...ni 16oz...seari saya duk pulun pam tau..."
"mmmm...dh tau dh ayat mama camtu"

hehehehehehe...tu la yg buat aku bad mood smlm....rupa2nya cik abang lupa nak bg susu zarin kat kakak...
adoiii...16oz sayang...bukan ckit....rasa nak nangis je time tu...trus aku senyap je dlm kete...mls nak ckp ape...nak wat camne..dh dia telupa..benda dah jadi...so trima je la....

huhuhuhuhu...kesian zarin, xleh minum susu byk smlm...ni papa punya psl la...mama dh pesan byk kali, jgn lupa amik...jgn lupa amik...CARELESS!!!
dh tau tiap2 ari bawak dua beg...
1. tuk susu zarin
2.tuk mknn zarin...
itu pun bleh lupa ke???adoiii...sayangku...

apepun, syukur smlm zarin x perangai...ok2 aja...kuat main, kata kakak...
tuk suamiku, lain kali check btl2...jgn bazirkan susu tu...pyh mama nak dpt byk camtu....
mmg keslhn yg sukar tuk dimaafkan...tp bla pk2 balik, dialah yg byk bagi sokongan tuk aku trus breastfeed zarin smpi skang.....mmmmm...

alahaiiiiiii kassssssimmmmmmm!!!!!



2 comments:

  1. Basi 16 oz..aduh, sakitnye dada! Tak po, moralnya, sekali tk ingat, lain kali abg akan lebih ingat n berhati2...

    ReplyDelete
  2. ye kak...
    mmg geram+sedih..hrp2 lps ni xkan terjadi lagi....waaaaa...sakit2nyo dado den!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...