Thursday, August 6, 2009

zarin @ playground

mama!!!cptla amik gamba zarin...

kete ni xde stereng daaaaaa

kereta kecil warna merah, boleh kubawa ke sekolah...pon..pon..


Alhamdulilah...dh 4 ari zarin kat neseri..nampaknya dia dh bleh sesuaikan diri sikit2...xlah nangis mcm mula2 anta dulu....cuma skang kami kene tuka ckit jadual arian dia...sebelum ni kul 645 baru smpai umah..skang kul 6 dh sampai...dulu leh naik kete lama2 sampai tetido zarin kat car seat tu...heheheh..

skang ni, ptg2 kami bwk dia main kat playground... sonok kan main...jumpa ramai kawan...korea, cina, perancis, negro, pendek kata seme adalah...hikhik...biasanya papa yg bwk g playground..mama x larat, letih...tp smlm mama ikut skali...tp memandangkan smlm ujan, mainan byk yg basah...so zarin leh naik kete je la...
papa lak tinggal mama sorang2 jaga zarin n dia g gym...sabo je la...

45 minit kat playground, mama bwk zarin pusing2 pool n lepas tu trus blik...lenguh dukung zarin sambil tolak stroller...zarin lak xnk duk dlm stroller...smpi nangis2....adussss....lotih...lotih..lps ni bia papa je la bawak zarin...mama x larat la...hikhik...kalu zarin dh leh jln mama ikut n kita g gym sama2 ngan papa yea....

5 comments:

  1. ayoyoyo byk nye kwn2 zarin..pasni musti terer speaking nih..rifqy dok jupa bangla, indon, vietnam jek..hehee..

    ReplyDelete
  2. hihi..hrp2 la...xpe rifqy pun blaja byk bhs gak...cume yg x besh, majoriti pompuan...adessss

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. pempuan pun bagus da...leh zarin ngorat..:-))

    ReplyDelete
  5. hikhikhik...muda2 lagi mama dh nak dpt menantu....adessss....zarin...jgn duk ngorat2 yea...nant mama cubit kang!!!!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...