Tuesday, October 20, 2009

Gathering RH

Salam
Pada hari sabtu yang lalu (17/10/09) Gathering RH telah diadakan di Taman Tasik Raja Lumu Shah Alam. Perasaanku bercampur baur, malu, takut, gembira dan macam-macam lagi. Yela, inilah kali pertama aku akan bertentang mata dengan sahabat-sahabat yang aktif di alam maya...hihihihi...


antara yang hadir

Kami sampai pun dah agak lambat, dalam kul 1030. Tu pun sebab salah tempat. ingatkan ada satu je kedai kopi kat tasik tu..rupa-rupanya banyak...pecah peluh juga la kami anak beranak jalan...Nasib baikla Kak Ummi sudi menjawab telefon...kalu tak sudah tentu mandi peluh kami keliling tasik tu...huhuhu...


talk by Pak Utih

Antara kawan-kawan yang hadir ialah, kak ummi, nuyue, sya, Della, lidia, ann...(sori kalu x tersebut nama yea)...sesi yang paling best ialah sesi bersama Pak Utih...mmm...apa yang dikatakan oleh Pak Utih tu semuanya terkena batang idung sendiri...adusss...pasal perangai kaum isteri, kualiti time dan macam-macam... terima kasih juga pada Pak Utih dan kak ummi sebab dapat buku free...


khusyuk mendengar

apapun kali ini tak sempat beramas mesra sangat dengan kawan-kawan RH...insyaAllah lain kali akan join lagi...nak kenal lebih rapat kawan-kawan....Makanan pun best2, ada nasi impit, rendang, aiskrim, puding, koktel, kuih raya, kek gula hangus encik bujang dan macam-macam ada la pendek kata...


khusyuk sungguh

Apepun memang best la gathering aritu... jom layan gamba-gamba yang sempat di snap oleh suamiku....


sesi beramas mesra

5 comments:

  1. seronoknye dapat pergi gathering.. insyaallah kalau ratu hati ada buat gathering lagi hope dapat jumpa ida juga kat sana..

    ReplyDelete
  2. waa bestnya.. saya tak dpt pergi sbb byk sgt undangan openhouse teman2 rapat.. insyaALLAH next time nak join

    ReplyDelete
  3. kalau bukan member ratu hati, leh p ke?ehhehe..muka tk malu nih...

    ReplyDelete
  4. to kelly - insyaAllah, sama-sama kita meriahkan gathering nanti...
    ye la...tingin nak jumpa kelly juga...ingatkan ada aritu

    to lady - memang meriah...next time kalu free join la

    to izzah - dh berhalangan nak wat camne..next time kita jumpa yea...insyaAllah

    to kak diey - bleh je, join la Rh tu kak...byk ilmu boleh dpt!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...