Friday, November 6, 2009

ipod + handphone + remote

Inilah tiga barang yang menjadi kegemaran Zarin, ipod touch, handphone n remote control!!!


touch skrin dia...nape gelap je ni?

Gambar di atas diambil ketika Zarin berusia lima bulan. Dulu dia tersangat ok kalau dibiarkan bermain dengan ipod nie, laju sahaja jemari kecilnya menyentuh skrin, tengok gambar, main game, sesuaila dengan jari kecik dia tu...


posing dulu mama nak amik gamba

Tapi kalu mama nak ambil gambar, cepat-cepat pandang kamera...pandai anak mama nie..itu dulu. Tapi sekarang kalau dibiarkan memang berkecailah ipod ku itu. Sudah beberapa kali dibalingnya. Zarin jangan baling ipod mama, kalu nak baling, pinjam yang Pak Jang n Pak Dak, diaorang punya ada cover...(aci dak camtu) heheheehhe...


heloo...hello..hello..alamak..wrong number la...

Seiring dengan usianya yang semakin meningkat, begitu jugalah minatnya berubah. Dulu ipod, sekarang handphone. Zarin sangat suka bercakap dan beraksi dengan handphone.. Bising je mulutnya...Puas bermain dibalingnya pula...Adesss...Kalu setakat nak main-main tu mama tak marah, tapi siap hantar MMS gambar dia kat orang, delete lagu, delete number (yang ni paling marah) dan siap langgan game! seminggu RM4...adesss.. jenuhla papa nak bayar bill sayang...


pegang kuat2 remote ni, nant mama ngan papa amik...hehehe

Remote juga tidak ketinggalan. Setakat ini sudah dua remote rosak. remote kipas dan aircond!!!!remote TV nyawa-nyawa ikan dah tu...


nak tgk Disney ke, PHD ke, Nick ke, Cartoon Network ek?

Tapi yang kelakarnya, Zarin ni penakut. Bila terkuat TV tu pandai pula dia menangis sambil menyondolkan mukanya ke bantal. Mungkin untuk mencari perlindungan dan terkejut.


hehehehe...ngan remote pun boleh posing...adeeesss

Apepun Zarin, mama dan papa cukup terhibur dengan telatah Zarin. Kalau Zarin tak rosakkan barang-barang tu camne lah peniaga-peniaga tu nak jual barang, nak dapat untung, kalau takde orang nak beli...Betul tak? hehehehehe...ayat cover ni....

2 comments:

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...