Wednesday, January 27, 2010

Happy Birthday Hawa Atiqah!



Semalam, 26 Januari 2010 merupakan hari lahir yang ketiga anak buahku Hawa Atiqah!
Ketika hampir maghrib, kak Ain menelefon dan mengajak kami datang ke rumahnya untuk menyambut hari lahir Hawa! Kami apa lagi, kelam kelibutlah jadinya. Hadiah pun belum beli...huhuhuhuuhu..ingatkan nak pergi time weekend!


Hawa Atiqah - birthday girl memakai baju yang ter"kecik" itu...

Selepas solat maghrib, kami terus keluar untuk membeli hadiah sekaligus ke rumah mereka di Taman Melati. Masa yang suntuk dengan gesaan daripada cik suami, "cepatlah sikit, cepatlah sikit" , memyebabkan aku tak sempat memilih hadiah yang sesuai. Akhirnya aku mencapai sehelai overall dan sehelai t-shirt untuk dihadiahkan kepadanya.

Malangnya baju yang kubeli sedikit singkat (kecik). huhuhuhuuhu..Kesian Hawa...
Nanti Mak Ngah beli baju lain ye!


Make a wish!


potong! potong! potong!

Apepun,
Zarin, Mak Ngah dan Pak Ngah ucapkan:

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG!

Semoga Hawa menjadi seorang anak yang solehah dan menghormati orang tua

AMIN!!! :)


Nyummy..nyummy!

Terima kasih kepada kak Ain dan Abang Min sebab mengundang. Kek sangat sedap! Air kurma pun sedap juga! :)

Zarin pula tak kisah kat orang. Sibuk duk bukak almari, kemas dapur dan bermain basikal dengan kawan karibnya, Hani.


Abang Kassim dan Milah pon...pon..pon...

P/s : Teringat birthday Hawa tahun lepas, kami pergi ke Bukit Tinggi. Bila lagi nak ke sana yea????


6 comments:

  1. happy bday adik Atiqah.. semoga jadi anak yang solehah..
    sedap nya kek dia..

    ReplyDelete
  2. hi ida... nak tanye, ida pakai maclaren kan? beli hinge cover tu kat mana? ke isi form kat website tu?? thanx..

    ReplyDelete
  3. marsha, yup maclaren. saya isi form kat website. Tapi kawan cakap skang kat kedai2 yang jual stroller maclaren pun dah ada. cuma bagi jenis stroller yg kita pakai kot. try tgk kat Mom's care, mothercare dan etc...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hepi bufday atiqah.. cedapnyer kek..

    jom bace

    ReplyDelete
  6. nak menyebok. Marsha..a'a.. last wek baru i dapat di mom's care Ampang Point.

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...