Monday, January 4, 2010

Maclaren : Hinge Cover

Suatu hari, aku telah terbaca tentang bahaya stroller Maclaren yang boleh mengakibatkan bayi terputus jari. Pernahkan anda membacanya? Kalau belum boleh rujuk di SINI(ada beberapa blog, siap ada gambar baby putus jari, tapi dah terlupa kat mana...huhuhu).

Memikirkan hal ini, membuatkan aku susah hati. Bukannya apa, pepatah Melayu ada mengatakan "Malang Tak Berbau", "Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati",dan sebagainya. Berdasarkan inisiatif ini, suamiku telah memesan "hinge cover" untuk mengelakkan jari Zarin daripada tersepit. Dan Alhamdulilah, khamis lepas, hinge cover yang dipesan itu selamat sampai ke tangan kami.

Sila perhatikan gambar-gambar berikut;


sebelum



Selepas

Jadi kepada ibu bapa yang menggunakan stroller maclaren dan belum memiliki hinge cover ini, dapatkannya sekarang demi keselamatan bayi dan anak anda.

USAH BERLENGAH LAGI!

Note*: Hinge cover ni FREE tau. isi form kat SINI.


2 comments:

  1. ida..beli kat ner hang over tuh? semua stroller mac laren tak de ek?

    ReplyDelete
  2. FREE je...isi form kat sini, http://covers.maclaren.co.uk/order.php

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...