Friday, January 29, 2010

sudah diganti

Jumaat yang dinanti-nanti telah tiba. Rehat yang panjang telah mengheret aku and the geng ke shoping complexs...
huhuhuhu...Hajat dihati untuk cuci mata sahaja dan makan-makan. Tetapi...jeng..jeng..jeng...

Sebaik tiba ditingkat empat, aku terpana melihat...SALE! SALE! SALE! wahhh..bahagianya....

Apalagi aku terus memulakan operasi, cari cari dan cari...


suka coraknya yang padaku English style..hihihi

Setelah puas mencari aku terjatuh cinta dengan gown/dress ini...Love at the first sight! *wink*

Tanpa berfikir panjang, aku terus membelinya. Alhamdulilah, akhirnya Hawa mendapat hadiah yang baru dari Mak Ngah. Sudah diganti. Harap tak kecik+singkat lagilah.

Aku memang fail kalau beli baju gurl-gurl nie. Tapi tak dinafikan jika keluar shoping, memang masa dihabiskan untuk melihat2 baju gurl-gurllah. Adoooiii, haru betul. Zarin mesti kena ada adik nie :P...


kalau ada size besar, sure aku pun nak pakai...comel

Inilah saja yang sempat dirembat olehku. Ingat nak cari seluar untuk joging, tapi yang berkenan color putih dan pink aje yang ada...malam ni lah serang JUSCO pulak. Sebab nak tukar DVD Zarin yang tersekat-sekat....mmmm...


7 comments:

  1. cantik la gaun tu..ehehe..semoga zarin cepat dpt adik pempuan..so xde lah u tgk2 jer bju gugurl..harus beli ;p

    ReplyDelete
  2. ida
    cam dah xsabar nk kasi zarin adik..hheheh...

    best kan kalau ada baby gurl..boleh bikin gila shopping...tambah pulak baju baby gurl comeiii...

    ReplyDelete
  3. ida...
    samalah kita.. hari tu gi jalan pavillion beli baju raya anak2.. sekali nampak baju cheongsam kecil je.. comel.. tapi sayang kelly takde baby girl lagi.. tapi harus kuusahakan... ekekek..
    bila zarin nak tambah adik lagi ni??

    ReplyDelete
  4. sasha, insyaAllah jika ada rezeki..memnag tak tahan tengok baju baby gurl nie...sure rabak poket! :P

    ReplyDelete
  5. tu la nuyue...memang geram tgk baju baby gurl nie...tapi terfikir juga kalau adik zarin nanti pun boy jugak...lalalalalala :)

    ReplyDelete
  6. jom kelly kita sama-sama berusaha...
    chaiyok..chaiyok...nuyue, sasha tak nak join the club ke???? :P

    ReplyDelete
  7. memang cantik baju tu dia....semalam sikit lagi akak beli untuk puteri....tapi sebab dah belikan yang lain...tak jadilah...tunggulah duit gaji nie....siap sedia....heheheheh

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...