Thursday, February 25, 2010

potong! potong! potong!

Aduhai...susahnya la nak potong rambut anak terunaku yang sorang ini.
Pernah sekali kami cuba potong rambutnya, dah la duduk tak diam, hasilnya jadilah macam Abu Bakar Elah...Oh noooooo!!!!!sangat-sangat menyesal ok...Dah tak hensem dah baby mama nie...

Dan kali ini, aku bercadang untuk potong lagi rambut Zarin. Sebab dah panjang dan kerinting-kerinting. Rimas menengoknya. Lagipun rambut Zarin jenis yang halus dan lembut. Takkan nak botakkan. Nanti makan tahun la nak tumbuh balik...huhuhuhuhu... Tapi ada juga yang mengatakan stylo rambut Zarin kembang camtu...adesss...ape-apelah...

Tapi aku masih lagi mencari-cari kedai yang sesuai khususnya untuk kanak-kanak macam Zarin nie...Dah jumpa satu, tapi belum call lagi untuk appointment.


Zarin taknak jadi Abu Bakar Elah lagi, mama...

*psttttt: Nantikan kemunculan Zarin dengan style rambut terbaru ok! hehehehehehe.... bila????
sooooooon.....

7 comments:

  1. eh, elok aje kerinting dia tu da. tk buruk pun...betul la, stylo...:-)). Cuma kena bagi kemas, sikat sokmo...kalu pempuan bleh letak pin ya dak..heheh

    ReplyDelete
  2. tu la kak, dh sikat tak sampai 5 minit dah serabai...

    kat umah kadang2 kepit juga...tp time papa xde la...hikhik...sebab dh panjang. Tapi xla selalu, risau kecelaruan identiti plak nanti... :P

    ada gak org ingat dia ni gurl sebab rambut tu..adoiii

    ReplyDelete
  3. bw g saloon jerk. senang. saloon dewasa pn ok. yg penting saloon. nati dia tahu buat..eysraf 2 bln sekali masuk saloon. rmbut cepat pnjng...n mmg kena slalu potong sbb kuat berpeluh. mmg ingt zarin pompuan dulo2..lom kenal. hikhik...

    ReplyDelete
  4. rambut zarin lawa nyaa...siap kerinting..klau anak dara comelss sungguh...hehehe...

    ReplyDelete
  5. comelnya rambut zarin. hati2 ye mama, jgn jadikan rambut abu bakar ellah. hehe...

    ReplyDelete
  6. hehehe... kelakar je abu bakar ellah..
    pandai je la mama zarin ni.. :P
    cepat, mana pic terbaru zarin..
    mesti hensem.. :D

    ReplyDelete
  7. etiey: Zarin tak duk diam, tu yang payah p salon dewasa tu.

    fisa : Hikhik, kerinting kin sebab mama dia suka tgk rambut budak2 negro kot masa ngandung dulu...tunggu la zarin dapat adik nant yea..harap2 gurl lah.. :)

    Hafizah : huhuhu...mmg xnak buat lagi.

    sya: blum potong lagi, papa dia suruh hold dulu...aiyak!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...