Tuesday, March 30, 2010

saya dapat award la...TQ...TQ

wow!!!! saya masih lagi terkejut dan tidak dapat digambarkan perasaan gembira apabila menerima award nie...
assalamualaikum....
pertama sekali saya bersyukur ke hadrat Ilahi kerana terpilih. Terima kasih pada ahli keluarga yang banyak membantu karier saya selama ini dan tidak lupa pada kawan-kawan dan semua peminat yang mengundi saya...terima kasih banyak-banyak!!!!!!!!

opssssssssssssssss!!!!!!

alamak terperasan la pulak...ingatkan i artis fofular tadi...
hikhihkihkih...just kidding!!!!




so ni adalah syarat untuk terima award ni :-

alamak, dapat award pun kene jawab soalan dulu ke???ok...layan...

1. Thank & link the person that gave you the award.

Terima kasih pada mummyalya aka shasa dan yana kerana memberi award ini kepada saya. Saya sangat teruja dan terharu kerana inilah kali pertama dapat award macam nie...Tanx a lot...muahhhh!!!!!

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

- Kak dieyana
- Ayu cho
- etiey
- nuyue
- Nani
- Fisa Othman
- Kak Risa
- kak fatin
- kak Fida
- Najibah
- Lana
- Tini
- hati-ema
- kelly
- Aleeya Aneesa


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

ok...sedia menurut perintah..

4. State 7 things about yourself.

1. saya suka shoping
2. saya suka makan
3. saya suka meluangkan masa bersama keluarga
4. saya suka tidur
5. saya seorang yang cerewet
6. saya tak suka make up
7. saya tak suka cakap ulang- ulang


Now I'm passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs:

so kawan-kawan, jangan lupa ambil award ini yea...

6 comments:

  1. rajin..rajin..saya suka orang yang rajin..har..har..har :-)

    ReplyDelete
  2. wawawa...dah lama tak update blog...bila dah start buat n3 semula...HAMBIK KO!!! menimbun2 idea yg kuar kihkihkih...

    baguz..baguz..baguzzz..aku suka..ghee

    ReplyDelete
  3. thanx beb bagi award ni...oh terasa beautiful la plak...hahahaha ferasan...

    ReplyDelete
  4. yana: hahahha...lepas geram namanya tu.. :P

    fisa : You're beautiful.
    You're beautiful.
    You're beautiful,
    it's true. (suara james Blunt nyanyi)..hahahahaha

    ReplyDelete
  5. tiny : yeye..itu kamu...jgn lupa collect ye...2 sekali

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...