Tuesday, March 30, 2010

Tag 10 dari Nuyue :) TQ

Sudah lama aku tidak di tag. Dan tag kali ini datangnya dari Nuyue … Terima kasih banyak-banyak…saya suka!!!!



Untuk jawab tag ini ada caranyer..

Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya (wow!!!bagusnya tiada bahasa rojak- salah satu cara meningkatkan penggunaan Bahasa Melayu - sukaaaaa!!!!!)

[1] Siapakah diri anda di rumah?

Seorang isteri, mama dan juga tukang masak untuk Encik Azuan dan Si Comel Zarin Shah.

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

seorang yang kelakar, penyabar , pemurah, peramah dan sebagainya (semua yang baik-baik itulah saya) hikhikhik…


[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Banyak sebenarnya. Tapi biarlah masa yang menentukan. Dan dalam masa yang terdekat ni, saya nak DSLR, BMW, Iphone, BB dan ubahsuai rumah. (boleh kan papa???)

[4] Siapakah nama pasangan anda?

Mohd Azuan bin Ishak, tetapi lebih dikenali dengan nama Pa’aq. Kadang-kadang kawan-kawan dia pun keliru sama ada nak panggil Pa'aq atau Azuan jika saya yang menjawab panggilan telefon…hahahahah

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

Dia seorang yang tinggi
Dia seorang yang kacak
Dia seorang yang penyayang
Dia seorang yang penyabar
Dan paling penting hanya dia yang tahu menguruskan saya yang memang terkenal dengan orang yang banyak karenah ini… saya sayang dia….

[6] Bila tarikh anda couple?

020502


[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

kenangan pahit???ada ke???rasanya macam tak ade…semuanya manis-manis belaka…hikhikhik


[8] Lagu tema cinta anda?

kami tak ada lagu tema…Tetapi ketika kami berada di ‘zaman jahiliyah’ , dia ada menghadiahkan sekeping cakera padat dari peter pan. Sangat menikam kalbu...huhuhuhuhuhu...saya insaf


[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Perubahan rasanya tak ada kot. Dia sudah sempurna untuk diri saya .

[10] Tag 10 rakan ada yang lain

- Ayu Cho
- Kak Dieyana
- Kak Fatin
- Etiey
- Yananuar
- Kak fida
- Kelly
- Tini
- Nani
- Fisa othman

Sudi-sudilah menjawab tag ini... :)

7 comments:

  1. adui....kena gak...nanti minda k.diana dh stabil eh...:-). tak berapa nk stabil ni...

    ReplyDelete
  2. erk, ade berapa ramai frenlist mama zarin yg nama ayu yek? adekah syaye? sgt takut terperasan... konpem malus gilos..

    ReplyDelete
  3. tumpang tanya...adakah daku yang namanya YANA itu?huhu takut silap orang malu je kang hehehe

    ReplyDelete
  4. ayu : ya, ayu la orang itu. ok saya ubah ayu cho

    Yana : yup itu kamu...nanti saya ubah yananuar...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ida!! wah dapat Award lagi. best..best. K.ida ni bila la nak update blog...habuk banyak dah. Semenjak tukar keje ni bz sangat. Nanti ada masa k.ida cuba jawap soalan2 tu ye.

    ReplyDelete
  6. kak ida, kalau free buat la tag nie..salah satu cara nak update blog...hahahhahahaha

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...