Monday, April 26, 2010

Uncle William --------> William Hung????

Uncle Williamm?????

William Hung?????

Oppsssss...saya bukan nak bercerita tentang William Hung yang pernah popular dengan lagu She Bang suatu ketika dulu yea. Tetapi saya ingin bercerita tentang kedai makan William yang terletak di SS4.

Sebenarnya, william merupakan kedai fevret saya dan suami. Saya pernah mengidam hendak makan nasi goreng ketam di sini, tetapi entah mengapa semasa mengandung, kami tidak pula ke sana. huhuhuhu

Okeylah malas nak bercerita panjang, sebenarnya di william, terdapat berpuluh jenis makanan yang sangat sedap okey...yea...sangatttttt sedap...dan yang penting harga berpatutan.

Sebenarnya, menu fevret kami ialah spagethi seafood dan juga nasi goreng ketam. Tetapi hari itu kami ingin mencuba makanan lain pula. Dan inilah yang diorder ketika kami berkunjung ke sana baru-baru ini


air mango small - RM4


blurberry yogurt small - RM4


lasagna meatball - RM20


Nasi goreng pattaya sausage- RM10

Yang istimewanya di sini, menu ditulis menggunakan kapur di atas dua keping papan hijau jadi, kita sebut sahaja nak makan makanan jenis ape, western, nasi, roti, mee, semuanya ada. Sebut sahaja, dan nanti mereka akan suggestkan ape yang patut.

Dan kalau yang suka diet-diet tue, mungkin kena fikir banyak kali, kerana makanan yang dihidangkan adalah bersize XL...Jadi jika risau tak habis, eloklah order satu makanan sahaja untuk dikongsi bersama. Lagi mesra dan romantik. hikhikhihkih

4 comments:

  1. uniknya gelas diorang... macam botol pun ada... :)

    ReplyDelete
  2. hubby masa bujang penah gak makan sini.tapi blum lg bawak kite gi sana.hehe.
    mebbe satu ari nk gi gak la

    ReplyDelete
  3. sya: rasanya botol kot...tapi mmg unik sikitla..trademark guna buah longan...semua air ada longan :)

    ashra : try la...mmg best ;)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...