Friday, April 2, 2010

zarin's dream car

Haaaaaa...jangan tak tau, Zarin pun ada dream car yea...

jangan marahhhhh!!!

tersangatttttttlahhhh cuteeeeee....


BMW M6 Convertible


BMW 3 series convertible electric Car @ Pedal Car



BMW Baby racer II Motorsport


adoiiii...gambar ini tak pasal-pasal bikin mama migrain lagi....

alangkah bestnya jika mama dapat belikan untuk zarin.

Tak dapat semua dapat satu pun jadilah...

mama suka yang 3 series tu...

papa...tolongggggggg!!!!!!!!!!


+++pic dari google, TQ+++

4 comments:

  1. bape riban ni mama zarin? abh OR tengah ngumpul duit nak beli pajero..OR suka sgt kete F1 ajiq...adoii...

    ReplyDelete
  2. eh eh, ni dream car Zarin ke Mama dia? hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnye kalu dpt yg diidam tuuu...uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  4. ayu : mmm x sure la..kalau ada duit terlebih n duit duk melangut je boleh la beli..kalu tak tunggu zarin besar nanti la mama beli kete betul..hihihihihihi...wow!! pajero...boleh la zarin numpang nanti... :P

    wina : mama terlebih excited :)

    Kak diey: insyaAllah. kalu zarin x dapat bia mama yang dapat dulu...ekekekeke

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...