Monday, May 17, 2010

moridone - day 4

Mengapa terus day 4???mana day 2-3???kenapa lompat!!!!

Sebenarnya hari sabtu dan ahad kan cuti...so Zarin direct BF je la...
Tapi dalam pada tu sempat jugalah mengepam untuk satu sesi setiap hari dan hasilnya ialah :

Day 2 = 4.5 oz (1 sesi)
Day 3 = 4.0 oz (1 sesi)

Okay, untuk percubaan hari keempat pil moridone hasilnya sangatlah memberangsangkan juga

sesi 1 = 4.5 oz
sesi 2 = 4.0 oz
sesi 3 = 4.0 oz
total = 12.5 oz

Syukur alhamdulilah...Terima kasih Ya Allah atas rezeki yang Kau berikan untuk anakku...


8 comments:

  1. da, memang moridone berkesan la! alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. ya...alhamdulilah..kak diey dah try ke?

    ReplyDelete
  3. salam...ubat ni, ok ke ? nk try la..sekrang ni sy makan alfalfa, vit B comple, & byk lagi..tp macam xde kesan je

    ReplyDelete
  4. munies : alhamdulilah, saya makn dalam masa 24jam dah nampak hasilnya. tapi skang dah tak makan sebab susah nak cari n asyik out of stok je. try la, kin lain orang lain kesannya. Tak salah mencuba :)

    ReplyDelete
  5. katne nak carik moridone nih ek??

    ReplyDelete
  6. ema: ada jual kat farmasi. Tapi susah sikit nak dapat.

    ReplyDelete
  7. salam. masih ada lagi ker jual moridone ni kat farmasi pn. idazs?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, saya pun tak pasti sbb dah agak lama tinggalkan dunia penyusuan ni. apepun try tanya kat farmasi, insyaallah ada.

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...