Thursday, May 13, 2010

moridone!

Hari ini aku ingin mencuba pil moridone yang telah disyorkan oleh seorang rakan (kak Fatin) yang boleh menambahkan susu ibu.



Cara memakannya ialah 1 biji sekali makan, 3 kali sehari, sebelum makan.

Tengahari nanti aku akan mencuba. Tak sabar rasanya untuk melihat hasilnya. Harap bertambah banyakla susuku...AMIN

Nanti akan diupdate hasilnya yea!!!!

daaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

12 comments:

  1. idaz; yg pasti bkesan pil FENUGREEK yg boleh dibeli di farmasi GNC. Mortidon ni pun ok tp dodtor tak suggest utk jngka mas lama.. fenugreek herba berasaskan halba.. hasilnya memnag sgt2 memuaskan! Ct n akak kat floor ni dulu pengguna yg setia... sekali pam 5oz. kalo tak 2 oz jer.. tp eysraf dulu trsilap lngkah sebab cpt sgt tukar puting no.2... dia dah terbiasa laju. masuk 5 bulan dia dah tak mao hisap neneng..

    ReplyDelete
  2. oooo...tanx 4 da info... fenugreek saya dah makan..tapi hasilnya tidak memberangsangkan sangat...kin tak sesuai dengan saya kot :(

    ReplyDelete
  3. da,petang ni gak g cari!.heheh...

    etiey erwan-maksudnya, tk leh mkn jngka masa lama, kita makan skit aje dulu, tgk hasil...bila susu dh maintain balik..kita berenti la...bleh gitu?

    ReplyDelete
  4. kak diey_ haaa..cari jangan tak cari..rakan seperjuanganku :)

    ReplyDelete
  5. ida n kak diey; Susu alpha lipid pun ok. saya dulu pn mnm tue..tp mahal skit ler.. btw susu berkhasiat sbb colostrum. ieda; maybe tk sesuai.. saya dulu parah nk byakkan susu..hari ke-5 bersalin br susu kluar.. demam.. n macam2 ubat n petus cuba. fenugreek habis separuh pastu maintain dgn alpah lipid.. alhamndulillah shngga eysraf 5 bln

    ReplyDelete
  6. good luck mama zarin....tak perlah cubalah dulu moridone tu....akak ok ajer makan....memang bukan nak lama pun...sampai dua tahun oklah tu.....

    ReplyDelete
  7. bonda mawar, RM3 untuk sepapan (10 biji) tp depends pada farmasi juga, ada yang jual mahal sikit...cubalah :)

    ReplyDelete
  8. Nak try jugak la pil nie....baby sy dah 2bln ++...susu sy sikit..tu yg ingat nk cr benda yg leh tmbh susu bdn...
    tq ida..nk cr kt farmasi....
    moga iris dpt menyusu lebih lama dr kakak n abg dia...

    ReplyDelete
  9. D'cinta: try la...lagipun baru 2 bulan..masih belum terlambat...gud luck! semoga iris dapat menikmati susu ibu sehingga ke titisan terakhir! amin

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...