Wednesday, May 5, 2010

pretty boy????

Owh..memang ramai yang terkeliru dengan Zarin...sama ada boy atau girl...mmmm..
tapi kalu pakai short pants n t-shirt takkanlah girl kan????




Tapi tu lah...tiap orang tak sama pemikiran dengan kita...

Yang lucunya, jiran-jiran selalu ingat zarin ni girl..bila terserempak dalam lif terus tanya

How old is she?
your doter so cute lah
say hye to kakak

dan macam-macam lagilah...

Dan yang paling lucu baru-baru ni apabila kami masuk je lif

Ha, dah cantik dah dia...Pagi-pagi dah mandi yea...patutlah cantik, wangi

Kami suami isteri hanya tersenyum...

Kemudian, wanita tersebut berkata lagi

eh sebenarnya cantik ke hensem????

Suamiku menjawab "hensem"

Laaa...boy rupanya...haaa..hensem...mana boleh cantik

Dan seorang lagi mencelah

Pretty boy!!!

haaaa...pretty boy...can! can!



kami semua ketawa. Dan zarin pun mula la tunjukkan sifat malu-malu meow dia tu...adesss...

Takkanlah sebab rambut zarin orang ingat dia girl kot...Tapi ramai yang kata sebab muka dia sejibik muka mama..tu yang nampak cam girl tue...

Apepun Zarin akan bertukar imej tak lama lagi...habislah rambut ikalnya itu :(


Pic from google...Tq

Auntie Jade
dah janji nak gunting rambut Zarin Dulu masa Auntie Jade nak gunting rambut Zarin, Zarin masih baby lagi...kepala pun masih botak..hikhik...


4 comments:

  1. buka Zarin memang cute ...sebab tu orang ingat dia gugurl..lembut ajer air muka dia

    ReplyDelete
  2. cuit betul la molot zarin .. i pun mula2 ingat dia gegirl ..

    ReplyDelete
  3. Zarin memang sebijik muka cam Ida..mungkin sbb tu org ingat dia girl :-)

    ReplyDelete
  4. Rizziela : orang kata kalu muka anak lelaki ikut mak meamng sejuk. tp x sure la betul ke tak :)

    Lana : hahahaha...tanx

    Wina : tu la tu...ramai yg cakap camtu :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...