Friday, June 11, 2010

dating @ delicious!

Jumaat yang ditunggu! Rehat yang panjang tak sah kalau tak keluar. Tak kisahla untuk cari makanan yang best ke ataupun jalan-jalan cuci mata. Sebenarnya hari ini baru je berazam untuk bertapa di ofis sambil order A&W. Tapi kalau dah kaki suka berjalan memang akan keluar juga. Lainlah kalau kaki dirantai di kerusi nie..hahahaha

Hari ini saya keluar berdating dengan encik suami ke delicious yang terletak di Dua Residency, Jalan Tun Razak. Tiba-tiba encik suami teringin nak makan spagethi carbonara.



Masa sampai tu memang ramainya oranggggggg!!!! Kene tunggu dalam 10 minit baru ada tempat. So kira ok lagi dari terpaksa tunggu setengah jamkan! Belek punya belek menu inilah yang diorder


spageti carbonara + watermelon lychee - papa punya


chicken burger + plain water - mama punya



cantik dan nyaman

Ini merupakan kali pertama saya ke delicious kat dua residency. Sebelum ini kami hanya makan di OU. Sangat cantik tempatnya. Dikelilingi dengan sarang burung dan replika ranting-ranting pokok. Alangkah bestnya kalau Zarin ada bersama. Sure dia tak duduk diam. Tempat yang luas, semakin panjanglah langkahnya.

Errkkkkkk!!!!alhamdulilah...terasa macam nak pecah perut kekenyangan. Dah la hujan lebat kat luar tu. Kalau dapat selimut sure jadi cam ular sawa, lena sampai pagi..hikhik

5 comments:

  1. bagus, bagus ade masa dgn somi.. ayu lak suke tgk wayang dgn cho.. ni ade lg 2 cite yg dok tgh usha masa bile nk p nih..ekekeke...

    ReplyDelete
  2. wah..bestnyer..ade masa lunch same2..lomantik lorhhh..hehe..

    ReplyDelete
  3. wah! romantik sungguh! lunch n dating dgn cik somi....air tembikai laici tu sgt menarik. buat kita telan air liur jer... sgt teringin la...my feberet!

    ReplyDelete
  4. me mrs eady : memang menyelerakan.. kenyang tak hingat! sampai dah jadi cam ikan buntal

    ayu cho : kami dah lama tak tgk wayang. tahu tajuk je la :( stakat makan2 ok lagi, tapi kalu nak tinggal anak kat neseri p tgk wayang rasa cam tak sampai ati..tunggu la zarin besar ckit...huhuhuuh

    tgk wayang lagi byk masa ngan suami ;)


    sha: memang kene ciptakan suasana romantik tu..baru la makin lama makin sayang..syok luch sama-sama sbb si dia yang bayarkan..ehehehehe..jimat-jimat!

    Kak Fiza: sekali sekala. oo..akak pun peminat tembikai laici ke??? eheheh...ada geng rupanya..tgh2 pns mmg ilang dahaga!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...