Wednesday, June 2, 2010

slurppp! slurrrp! char ko teow

Akhirnya dapat juga saya menikmati char koteow Sg Dua! yahooooooo!!!!

Sebelum bertolak ke KL, kami telah menikmati Laksa Teluk Kechai. Pada mulanya, kami memang taknak singgah makan char koteow nie, tapi terasa rugi la pula alang-alang dah lalu tak singgahkan. Lepas tu suami pula cakap

"Nanti sampai kat Perak teringin, tak nak patah balik dah...rugi,kita makan je la ek"

Suami dah bagi greenlight, walaupun perut masih lagi kenyang, kami tetap memesan char ko teow special...hahahahha

Inilah rupa char koteow pooojaaaann hatikuuuuuuu!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



Tadaaaaaa!!!! char koteow special RM4.50

Ingat lagi tak entri INI. rupanya-rupanya bukan kami terlewat sampai, tetapi kedai ini ditutup pada setiap hari RABU. (lepas ni kalau nak balik kampung kene planning hari lain..eheheheh) Dan waktu operasi pula pada jam 5.00pm - 3.00am

Sepanjang menikmati char koteow, Zarin tidur dengan nyenyaknya atas ribaan papa. Syukur alhamdulilah...dapatlah mama dan papa menikmati char koteow ini dengan aman.


Zarin bagi chance kat mama dan papa kali ni :P

Kat KL ni, char kotoew yang paling sedap saya pernah makan ialah kat Marli's..Kira terubat jugalah rindu pada char koteow...slurrrrrppppp!!!!licinnnn!!!


7 comments:

  1. ala, sian zarin tk dpt makan char kue tiaw...

    ReplyDelete
  2. saya x sempat nak singgah..ruginya

    ReplyDelete
  3. uit..sodap nye..en.somi i sgt ketagihan dgn charkoteow ni..susah nk dapat yg sgt sodap di melaka..huhu~

    ReplyDelete
  4. uikkkk terliur la..

    Marli's kat mane ye Ida? nk try gak

    ReplyDelete
  5. walawehh...mcm lazat jek..
    udangnye besau gile...
    adoiii...

    ReplyDelete
  6. dieyana : tu la..lain kali baru makan..tuggu dia besar ckit :)

    Rizziela : next time singgah la..mmg berbaloi-baloi

    sha : i pun dh ketagih juga...hikhikhik..sha, dgr kata mee bodo kat melaka sedap eh? femes...pernah try tak?

    ReplyDelete
  7. Wina : kat setapak...nasik lemak pun sedap...tapi orang mmg ramai la..letih nak Q

    Bonda mawar : mmeng sedap..udang besar+segar dan isinya sangat manis...auuummmm!!

    terliur la pulak!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...