Wednesday, July 28, 2010

gurl lagi???

Memang masih ramai di luar sana yang terkeliru dengan jantina zarin, sama ada boy ke gurl???? kalau ke mana-mana soalan cepumas yang ditanya boy ke gurl ni? macam gegurl la...haissshhhh


wajah yang lembut dan redup disangka gurl

Situasi 1

Gadis A: kak dah berapa tahun ni?
Saya : nak masuk 2 tahun bulan 10 nie.
Gadis A: cutelah dia. Gurl kan?
Saya : eh, tak. Boy lah!
Gadis A: la boy ke? muka dia cute cam perempuan. Sama cam muka akak.
Saya : (senyum je la)..


tak kisahlah, janji saya cute (kata zarin dalam hati)

Situasi 2

Pakcik A : baru sorang ke anak?
Suami : a'ah. baru sorang.
Pakcik A : Dah berapa tahun nie?
Suami : Nak masuk 2 tahun
Pakcik A : muka macam mak dia. Permpuan ke? nama apa?
Suami : lelaki lah. Nama Zarin shah.
Pakcik A : (sambil tergelak)...la, lelaki rupanya. sekali tengok muka macam perempuan. Rambut ikal elok. Memang rambut original cam tu ke?
Suami : ha'ah. original. Tatau la ikut sape.


Sama macam papa ke???? atau

Entahlah Zarin, mama tatau nak cakap ape lagi. Takkanlah mama nak botakkan rambut Zarin. memang TIDAK sama sekali. Nak kata muka zarin macam papa??? Adalah sikit-sikit kot. Masa kecik dulu memang banyak ikut muka papa, tapi bila dah makin besar nie majoriti orang kata muka zarin macam mama.


Sama macam mama???

Cuma yang mama perasan, muka zarin kalau serius memang sejibik muka mama.Lebih-lebih lagi bila zarin ajuk buat muka mama tengah marah kan??? ahahahaha...

Tak ape lah sayang, suka hatilah orang nak cakap zarin boy ke gurl ke? yang penting,
Zarin membesar dengan sihat, cergas dan cerdas, untuk sudah cukup membahagiakan mama dan papa!!!

psttt: ni yang tak sabar nak dapat baby lagi nie. hehehehehe

13 comments:

  1. tak kisah le da ... zarin yg cute, kejap2 rupa mama, kejap2 rupa papa, ye la kan, anak mama n papa, takkan zarin rupa k.diana pulak kan?hahahah

    ReplyDelete
  2. kak diey: hahahahaha..kalu camtu mmg haru la.. cuma camne nak bg dia nampak cam boy yang tough gitu?...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. muke zarin sama cam muke ida..rambut ikal tomei banget..

    ReplyDelete
  4. da, besar besok tough la dia tu..hehehe,

    ReplyDelete
  5. rambut zarin tu laa agaknyaa orang leh slah anggap...hehehe zarin memang cute la ida cam gegirl...p kalau bulu mata dia lentik sure cute bangat kann...:P

    ReplyDelete
  6. Hik3...ayat yang last tu bikin gempak la Da...cecepat la oit tambah baby lagi hihi..

    ReplyDelete
  7. sy vote zarin muka mama dia!!!!

    ReplyDelete
  8. ejan : tq...anak ikut muka mak kata orang sejuk.. harap2 betulla.

    Kak diey: tough n ensem macam wallcott @ edward cullen...muahahahaha

    ReplyDelete
  9. fisa: rambut dia tuh mmg dh tatau nak buat camne. dh gunting pun still org kata cam gegurl...bulu mata dia lg lentik dari bulu mata mama...huhuhu

    Rizziela : yup, mmg cute2 belaka :P

    ReplyDelete
  10. yana: insyaallah dlm ama terdekat :)

    Kak fiza: Amin, tp kalau tgk nipples zarin ramai yang kata dia dpt adik gurl. tunggu dan lihat je la nanti (tp cam tak sabar pula) hahahahaha

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...