Thursday, September 2, 2010

iftar @ delicious

Semenjak dua menjak kebelakangan ini, mood untuk memasak semakin menurun. Bukannya malas, tetapi dah pening memikirkan apa yang ingin di masak. Balik-balik menu yang sama sahaja.

Jadi kami ambil keputusan untk berbuka diluar lagi. Kali ini kami berbuka di Delicious, One Utama. Okay sangatlah tu, lepas makan dan solat maghrib bolehlah cuci mata kempiskan poket yang semakin menipis nie...hahahaha

Saya sangat suka makan di sini kerana persekitarannya yang sangat bersih dan kemas di samping makanannya yang sangat sedap.

Sementara menunggu hidangan sampai, kami melayan Zarin yang sibuk mewarna, melukis dan mewarna...Tapi setiap kali ke sini mama la yang terlebih excited mewarna, ye lah, dah lama tinggalkan dunia warna-mewarna nie...Zarin dah boring mama la yang take over
Ketika hampir berbuka, makanan yang dipesan pun sampai. Steak untuk papa, spagethi carbonara untuk mama dan mini cupcakes untuk zarin..yummmyyyy!!!!!Alhamdulilah, sepanjang menikmati hidangan Zarin tidak perangai. Jadi dapatlah menikmati hidangan sepenuhnya. Yang paling mengejutkan, 3 biji mini cupcakes habis dimakan zarin. Wahhhh!!! sungguh berselera...okey sayang, next time kita datang lagi. Jom kita shopping raya!!!!!

0 lovely comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...