Monday, September 6, 2010

seronoknya balik kampung

Setiap kali balik kampung tidak sah jika tidak melawat tok chah (nenek sebelah suami) di Perlis. Suasana di Perlis sangat berbeza, terasa seperti zaman saya kanak-kanak dahulu, nyaman dan mendamaikan.

Zarin juga begitu seronok apabila tiba di rumah tok nek. Sampai sahaja terus bukak baju nak mandi. Bukan apa, seronok agaknya apabila dapat mandi air yang sangat sejuk seperti air sungai.


papa liiiiiiiiiiiiiiiii (geli)

Selepas mandi, bermulalah aktiviti mengelilingi rumah tok nek. Berlari ke sana ke mari tak hingat. Yang kelakarnya, Zarin agak takut dan geli apabila memijak daun-daun kering yang berguguran dan ranting-ranting pokok bergelimpangan menyembah bumi.


berehat seketika di tangga rumah tok nek sambil membuat aksi elephant!

Yang lucunya, Zarin cakap

papa nak andi (mandi)

sambil membuka seluar apabila melintasi parit yang besar di hadapan rumah tok nek. Mungkin juga dia ingat swimming pool. hahahahahaha...Nasib baik zarin tak terjun dan berkubang dalam parit tu..owh anak!!!!


papa, elephant!!!! uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!

Seronok melihat aksi-aksi Zarin ketika berada di rumah tok nek. Begitu girangnya dia. Ok sayang, next time bila kita balik kampung kita datang lagi rumah tok nek ya.

0 lovely comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...