Monday, November 29, 2010

teman tapi mesra

Ingatkan orang dewasa saja yang ada teman tapi mesra, rupanya budak se kecik Zarin pun sudah pandai berteman tapi mesra yea!


Oh, jangan salah sangka. Inilah teman tapi mesra zarin

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



tadaaaa!!! teddy bear

weekend nie memang sibuk mengusung teman tapi mesranya itu. Nak tidur je mesti cari.

"Mama, ane bear Alen?"
"Alen nak bear!"
"Bear Alen nak nenen mama, catu Alen unye, catu bear unye"
(sambil mendekatkan bear ke dada mama)

Entah mana dia dapat pun tatau la. Rasa dah simpan elok dalam kotak cinta dulu-dulu

bila ditegur,

"Zarinkan boy, tak boleh main teddy bear nie"
"Alen unye lah mama" balasnya sambil sipu-sipu

Setakat ini Zarin memang tak pernah ada "teman tapi mesra @ bantal busuk" ke ape. Tidur pun memang jarang berbantal. Tiba-tiba je kelek teddy bear sekarang nie. confuse betulla budak kecik sorang nie. ehehehehehe

psstt----> nampak gayanya sudah tiba masanya Zarin perlukan teman bermain. Bilalah mama dapat bercuti tiga bulan nie :p yihhaaaaaa!!!

psttt, psttt----> bear tu papa yang hadiahkan kat mama masa cintan cintun dulu tau! romantik juga papa Zarin nie...ehehehehehehhe

13 comments:

  1. ehehhe, satu alen punya, satu bear punya=comel!

    ermm, nampak gaya, mama dah boleh bagi 'teman' kat alen ... tk sbr tunggu jr. alen, insya-Allah....

    ReplyDelete
  2. ida jgn dibiar nanti parah dn 'busuk'nya ni. eeeiii.. btw cute bangat budak dgn busuknya n cam manja jer kan.....

    ReplyDelete
  3. Comelnya Zarin,cute je dia tidur.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Ahaha..lomantik gak papa Zarin ni ek hihi.. sungguh comel Zarin tido ngan bear tu =D

    Hurmm molek benor doh Zarin dapat teman tuk bermain ;)

    ReplyDelete
  6. comei je kan tengok dorang bercakap dengan bear?

    Kira pun ade..dia panggil 'baby'

    ha..tu zarin dah bagi tanda tue, x sabar nak tunggu gud news dr Ida :-)

    ReplyDelete
  7. kak diey: insyaallah, amin... dapat cuti 3 bulan best juga tue..ehehehehhe

    ReplyDelete
  8. etiey: yup, mmg cute lebih2 lagi bila dia bercakap dgn bear tu. cumanya zarin ni boy, sgt pelik kalau kelek teddy bear...owh!owh!

    ummu: tq, budak2 kalau tidur mmg cute kan? tenang je wajahnya :)

    ReplyDelete
  9. bondamawar: teman tapi mesra, ehehehhe, sebab lembut agaknya. tu yg suka tue..

    Yana: tengah beusaha untuk cuti 3 bulan...yihaaaa!!!

    ReplyDelete
  10. Wina: Kira gurl okla..ni boy...kdg2susah hati juga bila suka main masak2, pakai sepit rambut (kes lebih ramai kwn pompuan kat neseri)

    insyaallah, hrp adalah gud news nanti, amin

    ReplyDelete
  11. sueriani: nak!nak!nak!
    mama yang terlebih excited. hikhihkhihkih

    ada kawan bermain :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...