Monday, January 17, 2011

Carl's Jr.

Hari minggu memang penuh dengan agenda makan-makan makanan segera, oppppsss (-----------------------> jangan tiru tabiat ini) :P!!!.

Kali ini kami ke Carl’s Jr. kerana terpengaruh dengan siaran AFC yang menonjolkan burger-burger yang menggiurkan (sila salahkan AFC yea). Ini merupakan kali kedua kami ke sana, sebelum ini saya berdating dengan suami ketika lunch hour ke Carl’s Jr. Pavillion.



Walaupun berdating dan dapat menikmati hidangan sepuasnya, tetapi tetap terasa tidak seronok apabila Zarin tiada di sisi. Jadi untuk menebus kembali rasa bersalah itu, kami membawa Zarin ke Carl’s Jr. OU. Hehehehehhe.

Inilah yang kami order


papa punya


mama punya - telah dikerit oleh Zarin :p

Memang burger yang dihidangkan bersize besar punyaaaaaaaa! Namun begitu, size burger bukanlah yang menjadi tarikan utama.



Sebaliknya, friessssssssssss!!!! OMG, tersangat sedap ok! Segar dari ladang. Nyum...nyummmm!!! Bila balik teringat-teringat. Nak makan lagi, nak makan lagi....hihihihihihihi


zarin punya

Untuk budak kecik hensem, saya orderkan fish n chip. 2 ketul habis zarin makan. Yeaaaaa!!!!



Secara amnya dapat saya simpulkan bahawa, kedai makanan segera pilihan kami adalah seperti berikut:

1. Carl’s Jr. - burger+ fries
2. Wendy’s - burger+ baked potatoes
3. KFC – ayam sahaja
4. Mc Donald – Mc flurry
5. Popeye

Tapi jangan amalkan selalu, sekali sekala oklah kan?????

17 comments:

  1. haiiyaakkk..mcm nk kene pegi try jek nih!:D

    ReplyDelete
  2. perhhh..sgtla sedap dan menyelerakan...kurang phala pose i hari ni..kui3... :P

    ReplyDelete
  3. ske gaks Mc D - Mc Flurry...
    ni teringin ni!

    ReplyDelete
  4. haiii...mu punye entry makan2 mmg menggegar iman & poket la....:)

    ReplyDelete
  5. sdp eh da? semlm p mid, ingat nk try, 2 beradik wat perangai....huhuhu, ramai gak mkn situ, tgk menu dr luar, cam sedap!

    ReplyDelete
  6. waahhh blog ida dahh cantik.... hmm bila la ayu rajin nak mekap blog nih..adesss..

    ReplyDelete
  7. Mrs. Eady: sila, sila, jgn tak try. sure menjilat jari :)

    ReplyDelete
  8. Ada Dalina: alamak..opsss, sori-sori, bukak puasa nanti jgn lupa beli burger nie yea. kekekekekek

    ReplyDelete
  9. bonda mawar: daku pun sukaaaaa sanggggaaattt. mc flury oreo...nyum-nyum...

    teringin??? mak yong kene beli nie. nanti meleleh air liur baby :P

    ReplyDelete
  10. ejan sara: ahahahahahha... jom mkn jom. gegar poket tak pa, jgn tembus sudah :P

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. kak diey: saya ngan abg suka. lebih-lebih lagi fries dia tu. terbaik dari ladang!!!!

    nanti try la, kat pavilion pun ada juga :)

    ReplyDelete
  13. kak diey: saya ngan abg suka. lebih-lebih lagi fries dia tu. terbaik dari ladang!!!!

    nanti try la, kat pavilion pun ada juga :)

    ReplyDelete
  14. chor ayu: tq2 :)
    kadang-kadang mood rajin dtg terus godek-godek..takpe slow-slow, yg penting update dulu :)

    ReplyDelete
  15. chor ayu: tq2 :)
    kadang-kadang mood rajin dtg terus godek-godek..takpe slow-slow, yg penting update dulu :)

    ReplyDelete
  16. haish..sedap sungguh nampaknya burger itu..sib baik ada branch yg dekat ngan umah..will try 1 day.

    ReplyDelete
  17. Love zahra: tq sudi tinggalkan komen :)
    mmg sedap dan size pun besar punya. paling sedap fries dia la...nyum..nyum..aduss, teringin la pulak. mmg wajib try, pasti berbaloi :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...