Sunday, March 20, 2011

McD family breakfast

Hari minggu tidak lengkap kiranya tidak makan di luar. Tak kisahlah breakfast ke, lunch ke, mahupun dinner. Yang pasti ada makan di luar.

Pagi tadi kami sekeluarga sempat ke McD untuk menikmati family breakfast. Sebenarnya sudah lama nak pergi, tapi almaklum sajalah kalau hari minggu, membuta hingga matahari tegak di kepala. Hahahahahahah!


Pilih menu dulu. Zarin nak makan apa yea?



Tadaaaa, family breakfast box for 2-3 person


pancake untuk Zarin



Nyum-nyum...



Alahai anak, sempat lagi wat muka takde perasaan



papa punya, mcmuffin ke apa ntah.


Dah kenyang mula nak membuas. hahahaha

Jadi memandangkan dah breakfast di luar. So untuk lunch mama masak jelah kat rumah. Masak yang simple, tapi sedap.

16 comments:

  1. happynye zarin dan mama papa ade ye... :)

    ReplyDelete
  2. hepinya =)
    tumpang kenyang gak la..he

    ReplyDelete
  3. ni pun ngah makan mcd breakfast. hadohai semua tak leh masuk bila di spital. sesedap mana pun semua rasa payau.. nak nak jiwa ngah kacau lagi lah

    ReplyDelete
  4. wow...syoknye mcd bekfast... bape byk meal dlm tu ida?
    3 ke? nak g testla nti :P

    ReplyDelete
  5. happy family happy breakfast!hehehe..:)

    ReplyDelete
  6. saya pun kekadang kalu hubby off jarang mkn kat umah..biasanyer bekfes kat kedai mamak jer hihihihi....McD family bekfes nie memang x try lagi....x tahuler bila nak bekfes kat sana..

    ReplyDelete
  7. papa punya-sausage muffin with egg.peberet saye juge

    ReplyDelete
  8. ratusiput: hehehe. tersangat hepi ;)

    ReplyDelete
  9. etiey: mmg, kalau jiwa kacau mmg semua tak selera

    banyakkan bersabar yea, semoga esyraf cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  10. nadya: untuk pax ini ada 3, pancake, sausage mc muffin dan satu lagi tak ingta dah. ada jugak package yang utuk 4-5 org.
    jimat sikitlah. yang ni harga dia rm19.90 termasuk 2 cawan coffee

    ReplyDelete
  11. ms. eady: yup, tepat sekali! seronok bila org tersayang pun seronok! ;)

    ReplyDelete
  12. mummyecha: biasa pagi2 hari bekerja mmg singgah breakfast kedai mamak juga. sekali sekala cipta kelainan. cuma kalau bawa zarin susah sikit nak mkn kedai mamak. dia tersangtlah aktif+x duduk diam.

    try la, tp kalau secara peribadi saya lebih sukakan wendy's breakfast.

    mcD ni suami yang suka hot pancake tu

    ReplyDelete
  13. aini: ooo, itu namanya. tq2. tak tahu nama, main ngap je, kehkehkeh!

    ReplyDelete
  14. yeahhh ai like simple tapi sedap hokeyyy hihihi

    eh best tak rase set bekpes tuh, seumur idup tak penah terai (betul2 kejadian nih tau :P)

    ReplyDelete
  15. MAPPIAU : sgt sedap okeh!

    next time kena order yg untuk 4-5 org, sbb x cukup! muahahahaha, mukan makan namanya, dah melantak dah tu.

    tp seyes mmg sedap, try la :P

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...