Saturday, March 5, 2011

muncung sapa lagi panjang?

Eh, eh! tengok muncung sapa lagi panjang? Mamakah? atau Zarinkah???

Mari kita lihat sapa yang kenaaaaa!!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


Alamak, mamalah!!!

Mama memang expert bab muncung-muncung nie. Muncung yang boleh sangkut baju ada, muncung boleh ikat pun ada, muncung burung belatuk pun boleh!

Zarin sila jangan mewarisi muncung mama kamu nie yea. hahahahahahahahha

14 comments:

  1. errr,
    kalau zarin tak mewarisi muncung panjang mama ni, mungkin adik zarin kut... hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe nampak macam muncung mama lagi panjang la... lariiiiiiiiiiiiiiiii.. :D

    ReplyDelete
  3. huhu..muncung burung belatuk bahya tu.. :P

    ReplyDelete
  4. hehe..tak syak dan tak salah lagi..mama lagi power bermuncung..kihkih :p

    ReplyDelete
  5. hehehe....mama zarin nanti lawan ngan muncung dayana yer....

    ReplyDelete
  6. kak sya: amin-amin, kiri kanan depan belakang kawan-kawan duk pegnen. harap melektlah untuk saya juga nanti. amin-amin :)

    ReplyDelete
  7. lady: ahahahahahahahah..
    Mama kejar auntie sampai dapat! :P

    ReplyDelete
  8. etiey: muncung burung belatauk kadang-kadang je, kin setahun 2 kali kot :P

    ReplyDelete
  9. sya: mama dah lama bertapa untuk dpt ilmu muncung nie.

    kalau join tek wando, kiranya mama dah dapat black belt dh :p

    ReplyDelete
  10. suraya: dayana pun suka ka? hahahha, jom aunty belanja dayana makan ais krim jom :)

    ReplyDelete
  11. mrs. eady: xde keje, ginilah jadinya :P

    ReplyDelete
  12. ahahaha nasib baikla si zarin nak jugak melayan peel omak eh tu kan hihihi

    ReplyDelete
  13. mappiau: hahha, itulah pasal. mood baik, kalau tidak dilepuknya mulut mama yang muncung tu :P

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...