Friday, April 15, 2011

Alhamdulilah bakal bertambah Ahli Famili

Alhamdulilah, Alhamdulilah, syukur padaMu ya Allah!

Alhamdulilah, tahun ini bilangan ahli keluarga kami akan bertambah. Eh, jangan salah sangka, bukan saya yang mengandung, tetapi kakak ipar saya, Oje :)


weeehuuuuuuu!!!! suka-suka, Dah lama menunggu saat-saat ini :). Mak Su dah tak sabar nak beli baju baby yang kiut miut tu. Tapi masih awal lagi. Baru 2-3 bulan. Menurut kakak ipar saya, dia alah teruk mengandung kali ini. ehem-ehem, baby boy kot eh? :P

Apepun jaga diri, jaga kesihatan, jaga pemakanan, jaga serba serbilah, dan banyakkan berehat. Teringin nak makan air mata kucing mid valley dan cheesecake kan? Insyaallah, balik kampung nanti kami belikan. Kalau lambat, datang je KL, dengan rela hati kami melayan kerenah ibu mengandung :)




Untuk emylda tersayang, jangan nakal-nakal. Mama ada baby tu. Lepas ni emy tak payah lagi main dengan baby alive :)

Untuk abangku tersayang pula, sila layan kakak iparku umpama tuan puteri ya. Awas jika kamu ingkar! :P

Alhamdulilah, alhamdulilah.

19 comments:

  1. alhamdulillah....tahniah kakak ipar dan abang...seronok emylda dapat adik....;-) (isy, comel sungguh emylda ni...)

    ReplyDelete
  2. ehehe tajuk suspen..eii lawanya budak pompuan ni....shahdu je tgk muke dia yg licin tu...suci murni...

    ReplyDelete
  3. suspen jeeekkkkk ku ingt kamu tadi :)

    btw..tahniah :)

    ReplyDelete
  4. congrats tuk kakak ipar,ida.
    comellah emylda =p

    ReplyDelete
  5. alahaiiii kiuttnye anak buah ida gewammm!! huhuhu.

    mudahan segalanye dipermudahkan untuk kakak ipar ida nanti insyaallah :))

    same la kite tak sabar nak tunggu ahli keluarga baru jugak huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. hehe...
    tengok tajuk ingatkan ida...
    rupa2nya orang lain..
    tahniah untuk abang dengan kakak ipar ida... :)

    ReplyDelete
  7. alhamdullilah...
    seronoknyer dpt baby...
    tahun nie ramai betul yang perolehi berita gembira...rmai kwn2sdara mara yang mgandung..

    comel & cantik betul emylda...

    ReplyDelete
  8. tajuk kemain. hehe.. macm familiar muka kakak ipar.

    ReplyDelete
  9. -dieyana- alhamdulilah, terima kasih kak diey, harap kalau dpt bb gurl nanti adalah iras2 emylda nie. kihkihkih

    ReplyDelete
  10. Ila: tq, mulut pun becok jugak tu

    ReplyDelete
  11. ratusiput n ♥ Mrs.Eady ♥ : tq dear :)

    ReplyDelete
  12. ashra : tq, duk berangan zarin dapat adik gegurl :P

    ReplyDelete
  13. .:mUnies:.: ekekekekekekek, saja wat gempaq! :p

    ReplyDelete
  14. MAPPIAU : amin-amin, mudaha-mudahan berhasillah kali ni, kena usaha lebih gamaknya. ye dak?

    ReplyDelete
  15. sya : tq, setiap bulan berharap. Masih belum rezeki :(

    ReplyDelete
  16. Murni Delights : alhamdulilah. Itulah, kwn2 RH pun ramai juga yang dah besalin. aduhai, semakin teringin nak baby lagi.

    Insyaallah vill, ada rezeki kita nanti :)

    ReplyDelete
  17. etiey.com© : eheheh, saja wat gempaq :p

    yeke? dulu dia pun duk KL, study kat lim kok wing

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...