Friday, April 29, 2011

Justin Bieber dan kakak

Bila sebut Justin Bieber (JB) pasti ramai dikalangan budak-budak sekolah yang minat. bukan sahaja budak sekolah, ada juga yang mak budak yang minat. Tapi saya tidaklah berminat dengan JB ni, sebaliknya anak buah saya (kakak) yang sorang ni tersangatlah minatnya dengan Justin Bieber nie.

Sikit-sikit JB, JB. "Ni lagu kakak suka, jangan ubah channel!" Mak aiiii, setakat sebut baby, baby maksu pun boleh nyanyi, bukan setakat maksu, Zarin pun pandai kakak oiiii! :P



Budak hingusan ini juga yang diminatnya! :P

Baru-baru ini, suami saya sempat lagi mengusik kakak ni dengan hantar mesej kat FB

"Kakak, paksu ada tiket JB, mai la KL tengok!"

Apalagi terus menggelupurlah budak kecik tu. Tanya betul ke? betul ke? Haisssh, tak baik betullla paksu nie. mmm, next time suruh paksu belanja betul-betul tengok konsert JB yea!

Tapi biasalah budak-budak tengah nak naikkan, pasti kalau ada penyanyi yang seusia atau remaja sikit pasti diminatnya. Samalah maacam saya dulu, suka sangat dengan Jimmy Lee 911 tu. Oooooh so cute okeh! siap beli majalah galaxie kemudian tampal poster kat dinding. Muahahahahahha

Itu dulu, zaman tengah menggedik. Tapi bila dah jadi mak budak dan bersuami nie, tak minat kat sapa-sapa dah, minat kat suami je, auwwwwwww!! opssss, ada-ada sorang je yang saya masih minat, tapi bukan penyanyi tetapi pemain bola sepak, Theo Walcott, hensem okeh!




daripada layan JB baik Zarin layan air pancut ni lagi best!

Dan Zarin pula setiap kali terpandangkan gambar JB ni pasti cakap

"Mama, tu kakak punya!"

Hahahahha, lucu betullah Zarin. Bila masalah JB ni jadi hak kakak. Nanti mama beli shampoo bawang bia rambut Zarin lebat macam JB tu yea :P

Apepun kakak, nasihat maksu JB, JB jugak, tetapi jangan lupa study, tahun ni nak UPSR tu!

9 comments:

  1. betul tu,budak2 sebaya anak buah ida tu mesti suka JB ni..zaman2 izan dulu sibuk ke bandboy mcm backstreetboys la hehe..

    adik izan pun giler ke JB ni.pengaruh kuat nih tp tiket konsert dia ari tu,bley beli stok brg dapur sebulan hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. skrg nih musim JB tgh naik. ms zaman2 kita muda remaja, rsnya backstreet boy & westlife. tp idakla merasa g konsert. smp la skrg pun. hehhehe... xlrt la nak berasak2. hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe... kegemaran budak2 sekolah zaman sekarang... semua duk gila JB.. tapi, dengar suara, cam suara perempuan jek... hehehe

    ReplyDelete
  4. bercerita pasal JB ni..anak bujang ku cukup gemar akan lagu JB..darimana dia dapat tahu pasal JB pun xtahu...padahal baru jer 3 thn..kalau dengar lagu JB jangan haraplah nak tukar channel...siap suruh nuyue letak ringtone Handphone JB lagi..adoooii anak ku...

    ReplyDelete
  5. euwww...tringat kat Backstreet Boy!muahahaaa...

    ReplyDelete
  6. kiter minat kat Zarin Bieber jerk....mueheheheh! :P

    ReplyDelete
  7. ratu dulu bad street boy.tp skang ni still setia ngan vampire ku iteww... :)

    ReplyDelete
  8. hehehee saye pun skang ni minat sangat kat suami shayeeeee...auuuuuuwwww malu aiii hahahahahahaha..

    sejak dari saye sekolah smpai la skang ni tak pernah minat mane2 artis!! hehehe sungguh nih, tak lau nape hiks

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...