Saturday, April 2, 2011

Pengguna tegar himalaya

Ya, kami pengguna tegar Himalaya!

Semalam ke OU, jadi sempatlah menyinggah ke kedai Himalaya untuk membeli beberapa barangan keperluan asas yang telah kehabisan.

Tapi kali ini, kami membeli pula pain balm. Yela suami selalu saja pening kepala, mengalahkan orang mengandung jadi saya pun dengan sukacitanya berminat untuk emncuba pain balm ini. Mana tahu berkesankan??? Tak payah lagi picit-picit manja. ekekekekekeekekek..





Facial foam pula baru sahaja habis. Yang beli dulu ada banyak lagi, tapi kena rampas kat airport masa suami ke Beijing dahulu. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Eh, jangan tak tau, kami sama-sama pengguna produk ini, baru "mesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

Cadangnya hari itu, saya ingin mencuba shampoo keluaran terbaru himalaya, tetapi memandangkan saya masih dalam proses bereksperimen dengan syampoo bayam, jadi niat untuk mencuba dipendamkan dahulu. Next time yea!

8 comments:

  1. mesti serasi kan dgn produk ni.. jue guna shampoo loreal tu alhamdulillah.. rambut tak gugur n dah semakin cantik..

    ReplyDelete
  2. palm balm himalaya best. n senang di bawa ke mana-mana!

    ReplyDelete
  3. ratu tak pernah try lg produk himalaya ni...

    ReplyDelete
  4. ooh ni la eh produk himalaya tuh..ok, nti lepas try hi-got tuh sy nk cuba yg ni pula hehehr..

    ReplyDelete
  5. protein hair cream himalaya 2 mmg bestt kan?? pengguna tegar dr remaja lagi..:)

    ReplyDelete
  6. ku pun dh jadi mcm mu la..semua dh tukar ke himalaya lepas kes sufiya tu :)

    ReplyDelete
  7. ha nak tanya pengguna tegar himalaya sebab sy baru je bertukar ke himalaya ni.. so sedang cari testimoni orang2 hehe.. okey ke tak?

    ReplyDelete
  8. Rambut tiap2 hari gugur sedih

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...