Wednesday, May 18, 2011

assistant photographer!

Budak-budak memang cepat meniru aksi ibu bapa, begitu jugalah dengan Zarin. Bila mama dah suka ambil gambar, sudahnya sekarang asyik duk berebut camera dengan mama ajelah kejenya!

Mungkin Zarin dah penat jadi model untuk mama kot, so sekarang biar mama pula yang jadi model untuk Zarin. hehehehehehehe, (mama verangan jadi noami campbell jap :P)

Hehehehehe, sekali tengok Zarin pegang camera macam tak boleh percaya je. Camera gajah yang disangkut dileher hampir-hampir menyembah bumi. Aduiiii seriau ok!

Jom lihat hasilnya



1. Eh Zarin nak ambil gamba mama ke gamba mamat belakang mama tu???



2. Mmg sah-sah difokusnya mamat tu. Gaya mamat tu jalan dah ala-ala model tu!




3. Eh, eh, peha batang pinang mama pulak yang difokusnya, atas sikit lah anak oiiii!!!!sensitif tau bab peha-peha nie :P


dan hasilnya

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




V




4. Tadaaaaaaaa!!! mama PEACE!

Wahhhh! terperanjat juga mama. Kagum juga dengan hasil budak kecik nie. Gaya pegang camera macam tak boleh percaya, tapi hasilnya sangat memuaskan. Lepas ni bolehlah mama bergambar romantis dengan papa, tak payah guna si kaki tiga lagi. :P

Ok Zarin, mama bagi Zarin satu lagi kerja tambahan, iaitu model dan assistant photographer, amacam??? deeeeaaaaaallll!!!!!!


Model : ida aka mama zarin

Lokasi: Dataran Air Pancut Mont Kiara

Pakaian: Koleksi peribadi

Make up: natural beauty (tiada tajaan) sob-sob

Photographer: Zarin Shah, sesiapa yang nak menggunakan khidmat beliau bolehlah menghubungi mamanya ye. Tempahan dibuka sekarang :P

19 comments:

  1. hahah, lucu zarin...

    isy terbayang kamera nk cecah bumi..betul2 seriau!

    okey la tu, akhirnya, mama dapat jadi model, zarin dh bleh amik gambar mama+papa...heheh

    ReplyDelete
  2. ni mesti kes kejar kamera kan?heheheheh...but nice pic!

    btw....beb,nak mintak tolong like gmbr daku kat fb tu bleh,ade kat wall daku...kene like page dulu baru like gmbr daku tu..tq beb :)

    ReplyDelete
  3. zarin,auntie ash nak guna khidmat zarin.
    brape ye?jgn mahal2 tau..nanti customer lari..heheheh...

    ReplyDelete
  4. bolehlah auntie tempah nanti ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. ahahhaha cute .. lucu punnn ye :))

    ReplyDelete
  6. hehe..pandainye dia..mmg cantik la hasil tgn zarin tu..hihi..nanti nak tempah tuk photoshoot alya ngn adik alya blehhhh?? :p

    ReplyDelete
  7. wah pas nie zarin dh leh buat part time nie...

    leh ambil gmbar mama ngan papa..berdua..he..he
    zarin gud boy..bijak..bijak..

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhh...gd job zarin...mmg cun ahhh gambar mama...:)

    ReplyDelete
  9. kak diey: itulah yg seriaunya. x bgkan meraung pulak. sekali sekala bolehla.. mama seronok jd model zarin. hihi

    ReplyDelete
  10. izwa: dia main snap je, sekali snap berderet2.ok dah like pun, gud luck yer!

    ReplyDelete
  11. ashra: utk auntie ada diskaun sbb ada aleesya yg cute.. hihi

    ReplyDelete
  12. ieda : hihihih, pyh bila anak dah mula ikut semua tingkah laku ibu bapa, sobsob

    ReplyDelete
  13. sasha @ mumyalya: boleh mama, opppsss auntie la. hikhikhik, x saba nak tunggu adik alya keluar, dah menghitung harikan??? :)

    ReplyDelete
  14. .:mUnies:: hohohohohohohoho, nampak je kurus, hakikatnya tak pun :(

    ReplyDelete
  15. Murni Delights: vill, bolehla mama amik gamba bedua, kalau tak asyik gamba, papa+zarin, atau mama+zarin, kihkihkihkih

    ReplyDelete
  16. ejan sara: tq, tiba-tiba mama jadi malu- malu meow. wahahahahahaha, byk kali snap baru dpt gamba muka mama. kihkihkih

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...