Friday, May 27, 2011

Kan dah termalu!

Rehat panjang dan terperap di ofis, tangan pun mulalah tergatal menekan butang go online di chat FB. Mana tau kalau ada member-member senasib yang tengah keboringan bolehlah berchat.

Baru je klik, tak sampai seminit terus muncul tetingkap ni.


Apalagi terkejut beruklah saya. Tiba-tiba pulak Sabrina. Memang sah salah orang. Suhaida-Sabrina jauh bebenor tu. Nasib baik sampai di situ saja.

Kemudian saya try la bukak wallnya, dengan list friend yang tak seberapa ramai itu saya carilah nama sabrina dan seakan-akan. Tak ada pula. mmmmmmmm

Mungkin betul dia tersalah orang atau sebaliknya. Mungkin juga dia baru terperasan muka suami saya yang tengah tersengeh itu. Takpun terkejut dan tersedar "eh, aku kenal la laki pompuan ni!" Ha! Nak kene debik dengan suami den ko?

Apepun lain kali berhati-hatilah nak ucap sayang dan rindu, kalau dah tersalah orang kan dah termalu! hahahaha


psst: sbb tu suka offline. kalau tak macam-macam tingkap yang keluar nanti

12 comments:

  1. uisy, apa la sabrina-suhaida...erm....geleng-geleng kepala kejap....ermmm

    ReplyDelete
  2. huh? kalau bukan friend kita pun boleh chat dengan kita ke ida? ke dia mmg friend ida? hurmmmm

    ReplyDelete
  3. malu saya..ha..ha.ha
    lawak2 pernah kne gak cam tu..

    ReplyDelete
  4. - dieyana -: itulah. yg penting jgn malayan

    ReplyDelete
  5. ♥Mrs.Eady♥ : mm, mcm2 dunia sekarang

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Murni Delights: yaka? biaq betui! hahahahahah

    ReplyDelete
  8. Wina Momma S and S: Mmg ada dlm friendlist. bila buka balik rupanya adalah 5 org kawan2 hubby yang ada dlm friendlist dia. tapi hubbyku x ada pula.mmm

    ReplyDelete
  9. errr..pehal lak camtu eh..hihi
    kot saje nak test line..huh!!

    ReplyDelete
  10. eh, eh... macam pelik pulak ye...
    tak pe, abaikan aje.. hehe

    ReplyDelete
  11. tak pernah guna chat kt fb..hehe..ala2 kuno gitu izan ni hehe...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...