Wednesday, June 1, 2011

111??? 113???

Betapa terkejutnya saya apabila membuka DDK (Dari Dapur Kecah) tadi apabila tertera 111 orang tengah online di situ. Sungguh terkejut dan tak disangka. Blog saya yang tak seberapa itu ada juga yang sudi menjengah rupanya. Syukur alhamdulilah.



Kemudian, setelah mengedit entri saya tengok lagi. Owwhh, dah naik ke 113. Apepun saya ingin mengucapkan terima kasih pada semua yang sudi singgah dan menjadi follower DDK. Diharap saya dapat berkongsi sesuatu dengan anda semua setiap kali anda singgah di sana. Insyaallah.




Kepada kawan-kawan yang add saya di FB bertanyakan resepi dan itu ini saya amat hargainya. Saya pun dalam proses belajar, mana yang tahu saya akan jawab, kalau tak dapat jawab dalam waktu itu, pasti akan saya tanyakan pada sifu-sifu masakan yang lain, jom kita sama-sama belajar. Dan juga terima kasih pada Kongsi Resepi yang banyak membantu :)

12 comments:

  1. ida pandai masak tambah lg gmbr2 yg menarik..tu antara faktor org suka g blog masak2 ida =D

    ReplyDelete
  2. cheqna pun kena rajin2 masuk blog ni..cari resepi...hehehehe

    ReplyDelete
  3. wah terbaik kak ida, he..he saya pun slah sorg tue..suke tgok kak ida pndai msak..pas tu hias2 mg menarik..

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhh tahniah2...semoga terus sukses!!!
    jgn lupa pasang iklan nuff ye sayammmm boleh buat bayor bil broadband:)

    ReplyDelete
  5. gitu harus la update selalu ye =p

    saya pun nak ngetest2 resepi ida lagi nanti..

    ReplyDelete
  6. bagus tu ida, akak pun suka singgah sini, cari idea utk nak masak kat umah...hehehehe

    ReplyDelete
  7. wah!!!hebat kamu ni idazs oi!tahniah bangga beb kenal kamu :)

    ReplyDelete
  8. hehehe tahniah tau, dan yang nyatanye sekarang ni kalau saye nak cube ape2 resepi baru saye memang akan strait terjah DDK carik resepi akekekeke :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...