Wednesday, June 1, 2011

Tak boleh komen

salam...

Dua minggu kebelakangan ini saya banyak tak dapat komen blog kawan-kawan. Tak tahulah mana silapnya. Kadang-kadang ok, kadang-kadang tak. Kalau kotak komen yang jenis popup window insyaallah boleh. Tapi kalau yang jenis select profile, memang sampai ke sudah tak boleh. Kalau boleh pun dia akan naik nama anonymous. huhuhuhuhuhu

Kalau tak boleh komen, kadang-kadang saya tinggalkan jejak di shoutmix. Sedih betullah camni gak. sob-sob.

Kawan-kawan ada alami masalah macam ni tak? Camne nak selesaikan ya?

22 comments:

  1. lasw week je kene,this week blum kene lagi.diaorg ckp sb buka melalui google chrome je yg kene..tapi entah la...

    ReplyDelete
  2. mmg gitu semenjak dua menjak ni, so kpd blogger yang masih kena komen cara select profile, silalah bertukar kpd pop up. senang pun iye... pastikan tak payah ada paswed. leceh kan...

    ReplyDelete
  3. kak ida, vill ingat vill je kene rupenyer rmai yang kene susah nak komen pas tu klu dia kua pun kosong je..
    smlm vill kne kat fb.. may be sbb pkai google chrome tu kot..

    ReplyDelete
  4. ye ke ida?? akak tak pulak
    rasanya dak pinky mama kena macam tu

    ReplyDelete
  5. ramai blogger komplen benda yg sama...solutionnya adalah pakai je lah pop up window...hehe...

    ReplyDelete
  6. ntah saya tak perasan pula. sebab dau tiga hari tak berkomen... tp arini macam ok je

    ReplyDelete
  7. well..cheqna pakai pop up..insyaallah akan ok =)

    ReplyDelete
  8. errmmm buat masa ni akak masih ok, boleh komen lagi kat kotak komen kengkawan sumer, cuma server kat sini aje yg slow, buleh sakit jiwa

    ReplyDelete
  9. sekarang ni belog memang tengah penat..so macam-macam la masalah yg timbul...fisa guna chrome memang masalah...bila guna mozilla baru ok..tapi slow la pulak..:p

    ReplyDelete
  10. ratu pun rase dh tuko setting aritu guna pop up takde pass sme dah...leceh kan..

    ReplyDelete
  11. ♥Mrs.Eady♥: kat rumah guna google, pun x buleh, kat ofis guna IE dan mozzilla, ttp x dpt jugak! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. NM02: ha, setuju sgt, kalu ada tu mmg pyh gilos

    ReplyDelete
  13. Murni Delights: betulla kot tu. dan tenet pun akak lembat ala siput vavi. aduiiiii, leceh betulla

    ReplyDelete
  14. risa : entahla kak risa. pelik betul tak boleh komen, gerammmmmm

    ReplyDelete
  15. etiey.com: kdg2 ok, kdg2 tak. sob-sob

    ReplyDelete
  16. ♥MAMASYAZA♥: mungkin sebahgaian kecil je yang 'terpilih' jd gini kot. sob-sob

    ReplyDelete
  17. fisa othman: saya try tetap x dpt juga

    ReplyDelete
  18. ratusiput: betul2 sgt leceh bila da semua tu

    ReplyDelete
  19. Naimatul Hafizah Nor Rodin: itulah kak, kena bg makan panadol kat depa ni. hehehehehhe

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...