Wednesday, July 20, 2011

Berkaraoke bersama Zarin

Inilah tempat yang selalu Zarin panjat apabila berkaraoke bersama-sama. Saya bukakan simple dimple ABC dan animal sounds memang melalak la dia nyanyi, siap pasang speaker kuat-kuat lagi.






Layankan je la budak kecil ni menyanyi ABC, :)

21 comments:

  1. wah,memang sempoi tu...seksi lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. awww....seksi betul penyanyi karaoke ni...;-))

    ReplyDelete
  3. ceksi laaaa...ekekeke...nnti kene ban la!!

    ReplyDelete
  4. wow....cekci betullah penyanyi ABC kita nie...

    ReplyDelete
  5. wah seksi nyer abam zarin..nnti kne band tak leh kuar blog..he..he.. pndainyer la siap gimik muka..

    ReplyDelete
  6. ya aallah ini mesti kat rumah mmg suka pakai under jer.. hehe sama mcm adik sy.. cute la~

    ReplyDelete
  7. hei, tak malu eh..




    hehehehehhe.. ^_^

    ReplyDelete
  8. amboi..penyanyi seksi u! hehe..siap diri gitu tu amik feel hehe

    ReplyDelete
  9. Ila : ehehehehe, mmg cekci, tgh potty training,

    - dieyana - : aklau buat album konfem meletups ni :P

    :: Mrs.Eady :: confem masuk front page Kosmmo ni!

    ReplyDelete
  10. zaidah : hikhikihk, auwwww!

    Murni Delights : itulah vill, nak tergelak tgk dia nyanyi

    ReplyDelete
  11. cheqna : auwwww!

    gee ryder: penyanyi baru kena cekci, baru fofular :p

    ReplyDelete
  12. Riri Yoorin: kalau pakai seluar kecik ni, khas utk potty training. Biasanya malamlah. heheheh

    ReplyDelete
  13. rose --{@ ibuRafiq @}--: heheheheheh, auntie tergoda tak? :P

    ReplyDelete
  14. NM02 : itulah, mama ni suka post gamba yg 18sx! :p

    ashra: jgn bagi aleesya tgk ya, malu Alen nanti :)

    ReplyDelete
  15. ~izan~: nak buat ala-ala Faizal Tahir superman! :P

    MAPPIAU : alen malulah auntie

    ReplyDelete
  16. x tahan tengok stage karaoke tu..hehehe....sanggup posing cam tu

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...