Friday, July 22, 2011

Iras siapa?

Kemas-kemas bilik, terjumpa gambar-gambar masa kecil-kecil dulu. Masa ni umur kami antara 2-3 tahun. Bila diteliti, nampak muka zarin sekarang banyak ikut mama, tapi bila tengok gambar papa masa kecil pula, lagi sebijik macam Zarin.


Jom tengok gambar kami masa kecil comel dulu

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

*

*

*

*
*
*
V




Agak-agak acuan siapa yang lebih ni, papa ke mama???

22 comments:

  1. ha'aa la, sama ngan papa dan mama, tapi lebih sama dgn papa..;-)) mata zarin mcm mama...

    ReplyDelete
  2. saye nak vote lebih ikut muke papa, mama sikit2 jer..konpem!

    saye yakin betul saye kunci komen saye nih! akekekee

    ReplyDelete
  3. hurmmmm muka dua² la ida...anak papa & mama zarin nie!

    ReplyDelete
  4. tengok muka papa, macam papa..
    tengok muka mama, macam mama...
    tapi lah kan, kak sya rasa, ida dengan husband ada iras, jadi zarin pun nampak seiras dua2... :)

    ReplyDelete
  5. muka papa, tang mulut nampak cam mama :D

    ReplyDelete
  6. dua2 ada iras...anak mama papa la katakan hehe..semua comel =)

    ReplyDelete
  7. muka mama la..hahha..sebijik nih, anak mama nih!

    ReplyDelete
  8. mix la rasa sbb muka mama n papa pun lebih kurang sama jer hehe

    ReplyDelete
  9. :: Mrs.Eady ::yess, org kata kalau ikut mama, sejuk. wallahualam :)

    cheqna: itula, kdg2 mmg sah2 muka papa

    - dieyana - Mestilah campuran keduanya dak? kihkihkihkih

    Eye_nee: yess, ini yang mama nak dengar ni

    ReplyDelete
  10. MAPPIAU: eheheh, kita buka peti jawapan! :P

    Ila: tq, sukaaaa

    eB ezrin : alaaaaaa, ingatkan mama, sob-sob, yang penting jgn ikut hidung papa :P

    Vna Sandhu :

    Tepat sekali :)

    ReplyDelete
  11. syayassir: tq kak sya, anak papa ngan mama mestilah iras kedua-duanya, kihkihkihkhihkih, tp mama ni nak juga suruh org kata muka zarin lg byk iras mama :P

    ~ Ida ~ : kak, gen papa terlebih ni, kihkihkih

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...