Tuesday, July 26, 2011

Mr. Handsome Jr.

Setiap kali nak gunting rambut, memang bercinta jugalah menghadapi kerenah Zarin. Semua entri berkaitan Zarin menggunting rambut boleh di baca DI SINI

Alhamdulilah, gunting rambut kali ini memang zarin tersangat cool dan sporting. Ini merupakan kali kedua zarin tidak menangis dan tak buat helah. Sampai saja di Ikano, orang tak ramai, jadi kami tidak perlu menuggu lama lantas terus rambut Zarin dirapikan.










Memang tersangat coolla manja mama kali ini. Cuma sekali sekala papa terpaksa pegang kepala Zarin risau mesin tersalah potong jika Zarin tak duduk diam.

Sebaik siap menggunting rambut terus Zarin menjerit

"Handsome dah! Mama Alen Handsome dah!"

Kerana sikap cool dan sporting Zarin dan menjerit handsome itu, Zarin dihadiahkan tepukan yang gemuruh oleh sepasang mat saleh diikuti oleh customer-customer lain yang menunggu giliran.

"Good boy! Good boy!" kata mereka.









Selepas siap mengunting rambut, Zarin mengajak kami menikmati tutti frutti. Okeylah, ganjaran kerana berkelakuan baik tadi, kihkihkihkhikhik


"Setiap kelakuan baik pasti mendapat ganjaran yang baik jugakan?"

15 comments:

  1. Zarin dah besar la, mana boleh nangis2 dah, mama!

    good boy!!

    Yahuuu, dapat Tutifruti! ;-)

    ReplyDelete
  2. dorang dah makin besar kot.. eysraf yg terbaru potong rambut 3 minggu lepas pun tak nangis langsung... msa tu atk dan ma tok bawa. tapi tak tahulah yg the next bila mummy dan daddy bawa nangis sakan pulak tak tahulah...

    ReplyDelete
  3. waaaa dah la hensem good boy pulak tuh, dapat pulak trutti frutti

    berbaloi2 okeh zarin hihihi

    ReplyDelete
  4. dah ensem dah zarin nie.....sama macam anak2 zai bila nak potong rambut susah banget...

    ReplyDelete
  5. wah dah hensem dah hensem boy ni hehe...siap dpt upah lg tu..

    ReplyDelete
  6. wah gud boy...zarin mmg handsome..

    ReplyDelete
  7. gud boy ye masa potong rambut. klu anak lia maunya huru hara jadinya.. hehe

    ReplyDelete
  8. ganjaran untuk setiap kebaikan memang besh =)

    ReplyDelete
  9. ni rambut sampai raya ke ni.hehe.. =p
    ensem...

    ReplyDelete
  10. hahaha..comel lar bebudah nih...:)

    ReplyDelete
  11. yeyyyyy...zarin dah hensem...ala, tak potong rambut pun comel apa....

    ReplyDelete
  12. ckp alen nk blanje likha mkn tutti fruitt ??! :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...