Monday, July 18, 2011

Tempahan Watermark Dibuka Sekarang!

Eh, bukan saya yang buat watermark tu. Saya manalah reti. Orang yang buta IT ni mana reti benda-benda gitu, kihkihkihkhihkih. Saya hanya menempah, yang buatnya orang lain :)

Yeaaa, akhirnya semua gambar saya dah ada watermark. Jika sebelum ini saya selalu guna picasa untuk buat watermark. Sudahnya kejap ada, kejap tak ada (macam chipsmore pulak). kalau rajin bubuh, kalau tak berapa nak rajin tak bubuh. ehehehehehe

Tapi sejak ada watermark baru ni, memang rajin dan bersemangatlah nak letak watermark di kedua-dua blog saya ini. Bukan apa, untuk mengelakkan gambar kita dicuri sesuka hati, walaupun kadangkala boleh dicrop. sob-sob







Cantikkan watermark blog saya ini?

Kalau kawan-kawan berminat untuk memiliki watermark sendiri seperti saya, bolehlah hubungi Kak Asniza <-------- (sila klik ya). Harganya tersangatlah berpatutan. Servis pun tiptop! Saya tersangat suka watermark nie, cantik sangat-sangat. Terima kasih Kak As.

12 comments:

  1. daku tak pakai lagi..ikut mood!hehehehe...

    ReplyDelete
  2. kita suker tgk bubur tu.. sedapnyerrrr

    ReplyDelete
  3. lawalah watermark tu akak.. tp lia ni terkurang rajin nk berwatermark.. hehe..

    ReplyDelete
  4. dh lama cri wm mcmni... nk order gaklah. tepek gmbr malikha hehe..


    kak ida dh sihat sepenuhnya ? alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  5. telur masin tu..nampak mcm sedap sangat jek..

    ReplyDelete
  6. watermark cantik tp bubur tu lagi menarikkkk

    ReplyDelete
  7. nak jugak tapi tue la..nanti mcm chipsmore jugak, kejap ade kejap xde sbb malas heheheee

    ReplyDelete
  8. hehehe... cantik!
    akak pun skrg dah ada, seronok ada watermark sendiri.kan....

    ReplyDelete
  9. :: Mrs.Eady :: Time rajin ni, bulehla letak. nanti cam chipcmore la

    NM02 : nyum-nyum, jemput makan

    EB: :)

    Lia: samalah. mood tgh rajin nie. eheheh

    Mama Likha : ha, buleh order dgn Kak As tu, murah je.

    alhamdulilah dah ok, tp mkn stil pantang2 jugakla :P

    ReplyDelete
  10. Cikyan bini MrRuffey : telur masin pembuka selera :)

    ~izan~ : eheheh, bubur mmg menu wajib setiap minggu, nyum-nyum

    Vna Sandhu : sama, kita tgk lama mana dpt bertahan. :P

    ashra : boleh tempah ngan kak as RH

    Naimatul Hafizah Nor Rodin: itulah kak, tambah cute jd gambarnya, ahaksss

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...