Monday, August 22, 2011

Rasa bersalah

Kadang-kadang terasa sangat bersalah apabila ada kawan-kawan yang mencuba resepi di blog saya tu, kemudian tak menjadi. sob, sob, sob

Saya pun tatau nak cakap macam mana, memang itulah resepi yang saya buat dan itulah resepi yang saya pastekan. Saya sangat menghargai kalau ada yang mencuba dan menjadi alhamdulilah. Tapi dalam masa yang sama saya turut rasa bersalah, jika tidak menjadi. Saya tahu, sesetengah resepi memerlukan kos yang tinggi untuk membuatnya.

7 comments:

  1. huuhhu, tk pe da, kita dah bagi resepi yang sebenarnya, kalau salah tu, tk dapat lah nk tolong kan...

    ReplyDelete
  2. ayork...
    ada la tu mende yang tak kena...
    jangan salahkan diri ye..=)

    ReplyDelete
  3. salam idazs..

    baru je folo blog ida..;).ske byk gambar makanan yg leh wat mak buyung terliur..nyum nyum

    memasak ni..1 seni bg saye. kdg tu,bukan semua org boleh buat create masakan yg sama,walaupun dah ikut sebijik2 mcm recipe. skill merasa ,mencicip itu sangat penting..hehe. itu yg menjadikan satu2 masakan tu,bertambah lazat..:D

    ReplyDelete
  4. a'ah ida..dun feel guilty...
    resepi mmg sama,tapi teknik tu yang lain..

    saya pun pernah orang try resepi saya tak jadi,dan saya try resepi orang tak jadi.keke..

    ReplyDelete
  5. oppss..sometime mmg org tu yg x pandai okey contoh nyer diriku..buat mesti tak jadi! :)

    ReplyDelete
  6. tak perlu sedih k..
    kadang2 sebab oven terlebih panas ke,x cukup panas ke..
    byk punca..
    kite share resepi pn da cukup baik =)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...