Wednesday, August 24, 2011

Surprise yang tak seberapa surprise

Rentetan dari chicken pox juga kami sekeluarga langsung tidak berpeluang untuk keluar bershoping raya. Untuk saya, encik suami telah belikan aksesori pelengkap gaya bersendirian, dia tak bawa saya pun!

Kira surprise gitu, tapi tak surprise pun apabila selang beberapa minit bertalu-talu telefon saya dihidangkan dengan pelbagai jenis dan design aksesori pelengkap gaya itu. Suruh pilih yang mana berkenan. Bila dah pilih,menurut suami, yang saya berkenan pula tak ada stok di semua outlet, dah call pun! Sabar je la.

Saya pun sedikit kecewa, yelah, tadi beriya-riya suruh pilih, tapi tak ada stok pula, yang ada cuma yang display. Terus saya tak nak. sob-sob, sedih sungguh. Namun sedikit terkejut apabila di dalam kereta semasa pulang dari kerja suami berkata

"Hati-hati sikit kaki tu, kan terpijak barang saya", saya pun lihatlah ke bawah,

Rupa-rupanya aksesori pelengkap gaya saya dia dah belikan, matching lagi, suka. Saja main-main kata tak ada stok! Sabo je la.

Apepun tq sayang sebab belikan. Saya tahu taste kita sehati sejiwa, sukaaaaaa!!!




*shoping-shoping juga, tetapi diakhir-akhir ramadan ini banyakkanlah amal ibadat, dan bersederhanalah dalam setiap perkara :)

6 comments:

  1. suker! sambil kelip2kan mata, ^___^

    ReplyDelete
  2. dah mcm seth tan wat kejutan kat nora elena plak

    ReplyDelete
  3. opsss..
    apakah itu.hehe.yang shining2 tu ke?hehehe

    ReplyDelete
  4. auww..
    cheqna plak yang menggedik lebih hahahaha

    ReplyDelete
  5. wahhhh...surprise apa la tu. yang tentunya mesti aksesori tu memang IDA idam2 kan ek...hehehe....

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...