Tuesday, September 20, 2011

Raya sedondon

Masih lagi berkisar pasal gambar raya. Kali ini gambar raya yang betul-betul punya. (eh, ada gambar yang betul dan tak betul ke?) ehehehehehe.. Bukan , maksud saya yang lebih elok gitu :P

Tema kami raya tahun ini masih lagi sedondon iaitu soft purple. Pening kepala apabila memikirkan baju raya tak ada orang yang jahit, last-last jumpa kat kedai siap patung satu famili pakai baju ni, apa lagi, borong jelah. ehehehehehe

Gambar raya tak lengkap sekiranya tidak ada posing ala-ala pengantin baru atau pasangan paling romantik. ahahahahahah, jom tengok! Suci murnikan muka pengantin baru ni????







Dah-dah berangan, cuba tengok gambar budak mana kat bawah ni? Siap posing maut lagi tu, kalah pengantin baru di atas tadi.





Sudah semestinya anak teruna saya, Zarin Shah bukan lagi Alen, awas kalau salah sebut ya!

Okey, sekarang kita combinekan semua gambar-gambar di atas tadi, hasilnya??????






Sangat suka gambar ni, my little happy family. Walaupun Zarin sedikit moody, tapi inilah hasil yang terbaik untuk gambar raya tahun ini. Ok, jom framekan :)

11 comments:

  1. ha itu dia! pasangan sedondon! eh silap, pasangan bahagia di samping anak tersayang....

    ReplyDelete
  2. cantik...dah boleh frame kan tu idazs.....hehehe

    ReplyDelete
  3. Nice pics.. Memang boleh frame.

    ReplyDelete
  4. sangat comel kale pepel lembut ni..suke suke suke=)

    ReplyDelete
  5. canteknyer gambar, framekan dear :)

    ReplyDelete
  6. ida memang cantik pakai tudung yg tidak beroning (cap keras tu)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...