Tuesday, October 25, 2011

Welcome to the world lil princess

alhamdulilah, awal jam 11 pagi semalam saya mendapat khabar gembira bahawa kakak ipar saya selamat melahirkan bayi perempuannya.Masa itu juga sekeping gambar lil princess ini menghiasi skrin telefon bimbit saya.








Alahai comelnya, terus terbayang bau baby yang baru lahir, wangi je kan? Kakak ipar saya bersalin awal 2 minggu dari yang dijangka. Kalau ikut due date hari raya haji ni.














Apepun tahniah untuk abang dan kakak ipar saya. Dengan kehadiran ahli keluarga baru, maka semakin meriahlah keluarga kecil kami, alhamdulilah.

Nama masih belum ada, so buat sementara maksu panggil lil princess je la dulu. Tunggu maksu balik raya haji nie ya, abang Zarin pun dah tak sabar nak jumpa baby.

Untuk kakak iparku (Oje), selamat berpantang dan menyusukan bayi, jaga diri elok-elok ya :)

7 comments:

  1. tetibe rindu kan bau baby...adeess..

    ReplyDelete
  2. comey! tahniah utk ojie dan suami...

    ReplyDelete
  3. comelnya baby ni..princess plak tu.flashback masa lahirkan baby dulu..love this moment...

    ReplyDelete
  4. tahniah..rindu pulak bau baby kan

    ReplyDelete
  5. tahniah... indahnyer wajah.. sob3.. subhanallah

    ReplyDelete
  6. erkkk tetb rindu nak peluk cium bb br. tp rsnya pjm org punye dah le.. ehehehe.. congrats & welcome to this world tiny cute baby...

    ReplyDelete
  7. comellllnya... ni buat hati rasa tringin nk ada bb gurl plak ni...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...