Thursday, November 10, 2011

Leher takde!

Sudah lama kami tidak ke the garden, mid valley. Baru-baru ini kami ke sana untuk membeli barang. alhamdulilah ada :)

Alang-lang dah sampai, teruslah merayap-rayap pusing mid valley. Dah lama rasanya tak ke situ. Masa zaman belajar dulu, setiap minggu menapak ke mid valley, paling best hari rabulah. hehehehehehehe...

Sebelum boleh pusing-pusing dengan tenang, puaskan hati si kecil dengan menikmati ais krim. nyum-nyum...





suka makan ais krim hingga tak ada leher. Gambar fevret saya ni, nampak cute pulak Zarin wat aksi camni :)








** masih lagi busy, lalalalalalalalalalala, dah tak cukup tanah dah rasa nak pijak ni.

7 comments:

  1. br mmg sedap.. suka baskin robin dari tutti frutti

    ReplyDelete
  2. ada satu entri pengubat rindu..heheh.

    leher zarin masuk ke dalam, sebab sejuk sgt ...ehheh

    ReplyDelete
  3. bertambah lagi hensem sejak sejak dh besar nie :)

    ReplyDelete
  4. sama le kita.
    busy sangat2...

    sedap sangat le tu sampai tak nampak leher... :D

    ReplyDelete
  5. ida...dulu blaja UM ke..fac engine ke?


    mcm same je bile ari rabu tu..petang takde kuliah...hahha

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...