Wednesday, February 8, 2012

Gebu gebassss!!!

Masih lagi berkisar dengan gambar baby. Kali ini gambar baby Nur Dayana Saffiya. Masa balik kampung baru-baru ini Baby Dayana dah berumur 3 bulan, oh cepatnya masa berlalu. Dulu masa first time jumpa tidur je, namun kali ini, tudiaaaa, gebu gebasssss!

Nak tahu tak, Zarin kalau Baby Dayana datang, terus Baby Umar dilupakan. Sikit-sikit nak kiss Baby Dayana. Siap suruh bawak Baby Dayana balik KL jugak!









Usia tiga bulan berat dah mencecah 6.2 kg, pipi pun labuh sangat! Kalau dukung mula la rasa lenguh bahu. Best gomol-gomol.

Tengok baby yang gebu gebas gini automatik teringin nak baby lagi, tapi belum ada rezeki. Insyaallah pasti ada, Amin. Dari tingkah lakunya itu, nampaknya Zarin pun dah faham dan seperti inginkan adik. Nampka sangat yang Zarin seorang yang lemah lembut, penyayang dan sukakan baby, buat apapepun slow je. Harap bila ada adik nanti Zarin terus kekal behave begini :)

Psst: Asyik gambar dan entri baby je kan. hihihihihihi..Nantikan entri cuti-cuti ke Krabi Thailand ya :)

9 comments:

  1. saje je kan goda ai nak suh tmbh baby lagi!!aduhaii....bau baby sedap giler!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheheheheh...bila turn kita ni babe. KRH dah ramai yang berjaya tu :)

      Delete
  2. heeeeeeeeeee mmg comel gebu gebasss! gewammmnyerr !! lately ni nama SAFIYYA mcm glemer kan utk baby2 baru.. dh jd new trend ni kak ieda :)

    P/s : tulah.. tgu2 jgk cerita2 dr krabi ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula, kak ida pun suka nama tu.

      hehehehehe...nanti kak ida entrikan, gamba terlampau byk sampai tatau nak pilih yang mana :)

      Delete
  3. comeynyeeelahhh!

    cepat update ttg Krabi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq auntie, mata saya pun bulat mcm kira jua :)

      bakal menyusul nanti..mmg byk gamba...jgn muntah ijau ye :P

      Delete
  4. sedapnye ada baby..tak sabar ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lama dah cheqna tu, renjis-renjis dipilis cak pong cak pong!

      Delete
  5. kompem zarin akn jd abg yg penyayang utk bakal adk2 nye nnt... zarinkan abg... kena la jaga adk2 ble mama n papa g keje... hehehe... bestnye ade bby kan???

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...