Wednesday, March 14, 2012

Nak baby!

Terkejut pulak bila Zarin cakap nak baby! Ini semua gara-gara baby Umar datang. Setiap masa nak kiss, nak kiss, nak kiss. Hinggakan baby Umar tengah tidur pun kiss sampai terjagalah baby tu. Aduiiiii, Zarin!

Sebelum ni, kalau sebut baby tak nak. Tup-tup minta pula. Yelah, dah besar dan diapun rasa boring. Perlukan kawan untuk bermain. Di mana ada baby Umar di situ ada Zarin.





Paling terkejut, tidur pun nak dengan baby Umar. Pantang baby Umar tidur, mulalah heret bantal dia baring tepi baby. Bila larang, dia akan cakap ni Baby Zarin! Kalau malam-malam pun, cakap, mama bawak baby umar tidur dalam bilik Zarin. Zarin nak tidur dengan baby Umar.





Nampak gayanya, ciri-ciri seorang abang jelas terpancar di wajah Zarin. Alhamdulillah. Insyaallah jika ada rezeki tak lama lagi dapatlah adik tu ya Zarin :)

8 comments:

  1. Oh tak sabar nak dgr berita baik dari kamu!!

    ReplyDelete
  2. Aduh... baby Umar memang comel patutlah Zarin tak mahu berenggang...

    ReplyDelete
  3. Wah.. sama la ngan ank sy.. dah pandai minta baby.. Tggu apa lg.. Tunaikan la permintaan zarin..

    ReplyDelete
  4. amboi pandai dia ekk, dah nak baby. takpe2 tak lama lagi zarin dpt baby hokehhhh, dah boleh jadik abg long

    ReplyDelete
  5. hai..eh eh nak sama plk entry kiter mareng..kih..kih...aura baby baru..

    ReplyDelete
  6. Wahhhh comelnya prangai Zarinnn... =)

    ReplyDelete
  7. wah.da ada brita baik ida?
    jgn lupa kabar2kan.mudahan k?

    zarin pun tak sbr da tu ;)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...