Wednesday, April 25, 2012

Pokok bunga bergerak

Hari ini mencuba kelainan sikit dengan memakai baju kombinasi pink+kuning. Sebelum ini pernah juga pakai, tapi kombinasi pink+purple. Sekarang saya sangat suka pakai baju color block ke apa entah istilah dia. Hihihihihihihi, sekali sekalakan.


Cumanya ada juga yang cakap, tak matching, lagi matching kalai pakai tudung putih atau soft pink. Malah ada juga yang memuji cantik. Entahlah pendapat masing-masing kan, yang penting kita selesa. Nanti kalau pakai putih pink, dah jadi macam Puteri Islam masa kat sekolah dulu. Ni pun dah ada juga kata saya puteri UMNO. hahahahahahaha.. Suka hati deme lah nak kato gapo pung!

Takkanlah saya nak pakai serba serbi pink, dari atas sampai bawah, nanti jadi macam pokok bunga bergerak pulak. hahahahahaahhaha.. Apepun seperti kata Lady Gaga "I'm beautiful in my way". Ngeh-ngeh-ngeh

Ok bye!

10 comments:

  1. sweet sgt .... manis jerrrrr.... :)

    ReplyDelete
  2. ai suka yu pakai gitu. atau, pink juga sesuai dipadan dgn biru.... ini namanya fesyen. ada warna tertentu, sesuai dipadankan dengan warna tertentu, tk semestinya pakai baju pink/putih, pakai tudung putih, pandai2 la mecing... deme tu tak tau makna warna, atau tk tau fesyen tu..hhahah, deme deme deme...

    ReplyDelete
    Replies
    1. likeeeeeee! tp biasalah, bila rutin dah betukar, terus deme terkejut kak!

      Delete
  3. salam.. betul gak tu, seronok bermain ngn warna.. cantik2, awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik bunga, sekali sekala mencari kelainan

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...