Tuesday, April 17, 2012

Tony Roma's Plaza 1 Mont Kiara

Bagi meraikan besday boy baru-baru ini, kami sekeluarga makan-makan di Tony Roma's Plaza 1 Mont Kiara. Suka makan kat sini sebab tak ramai orang, tempat yang luas dan sangat selesa, paling penting tak payah menunggu lama. Besday boy yang diraikan hari itu ialah, Mr. papa aka jejaka pink. hohohohohhooh


Dan ini adalah makanan yang telah di order. Semuanya yummy-yummy!



Gendang- gendut tali kecapi,
Kenyang perut suka hati! lalalalalalalala

Sempena birthday Mr. papa yang ke 29, saya telah buatkan sebiji pavlova. Sangat gojes ya pavlova ni. Sebiji pavlova licin tiga beranak makan. sekali hadap je..hihihihihihi.



Resepi pavlova boleh dilihat DISINI

14 comments:

  1. knp Zarin x pakai pink jugak? biar sedondon :-)

    sedapnye itu pavlova!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. x terfikir pulak wina, kebetulan aje tu.. tapi sekarang ni mr.papa suka pakai baju nak sama2. iskkk...x gemorla den!

      Delete
  2. jejaka pink control macho, pelakon tambahan wajib ada....

    terliur mok cik spageti olio tu..haisy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau x ada pelaokn tambahan tak hidupla ceritanya, ye x kak? sedap tau, udang dahla banyak, fresh siap boleh bunyi kerapuhan isi dia. aaaa'''hhh..nak lagiiii!!!

      Delete
  3. Mr. Papa mesti gembira bila birthday dapat dirai bersama Mrs Mama dan hero dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah kak, memang saat ditunggula uny=tuk meraikan bersama keluarga kan? ;)

      Delete
  4. Replies
    1. ajak mr. eady g serang tony roma's

      Delete
  5. teruja bila tengok gambar makanan! seb baik tak meleleh ailio ni:P

    btw salam perkanalan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan, terima kasih sudi singgah sini :)

      Delete
  6. dah cuba pavlova resepi kak ida tu..mmg jadi :)

    ReplyDelete
  7. yummy2nyer kelihatan pavlova tu ida ;)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...