Wednesday, April 4, 2012

WW: Anda tergolongkah?

Lucu tengok gambar kartun ni. Agaknya memang beginilah situasi bagi yang bekerja. Rasa-rasa kawan-kawan tergolong dalam situasi seperti gambar ini tak?



Hihihihihihihi, cepatlah jumaat *tetiba*

*pic from google

14 comments:

  1. hihihiiii

    selalunya macam tue jugak tp kadang² semangat giler nak keje hari Isnin especially lepas cuti panjang..mcm rindu pulak dgn pc & work station :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. Hari jumaat kadang2 x semangat juga bila pikirkan byk benda tak siap. huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. Hari jumaat otak dah ligat pk weekend nak g mana. hahahah

      Delete
  3. sy nk mengaku gak.. hhehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha...majoriti org ceria hari jumaatkan?

      Delete
  4. hahahah... pandai-pandai... tapi situasi kak sekarang, isnin-ahad gambar macam hak isnin tu jah
    :-((

    ReplyDelete
    Replies
    1. oloh kak diana..tak dapatla nak tolong. insyaallah nanti setiap hari macam gambar hari jumaat tu, amin :)

      Delete
  5. hehe... kita pun mcm tu... tapi minggu ni by thursday dah happy lebih sbb jumaat dh apply cuti... hehehe..
    next week pun best sbb rabu public holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bab cuti semua orang suka. saya pun cuti esok dan lusa :)

      Delete
  6. lalalala_ memang pon klu celik mata mesti check date dulu arini ari apa.. hehe

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...