Tuesday, June 26, 2012

Selera oh Selera

Godek-godek pc ni terjumpa pulak gambar roti canai banjir special ni. Masyaallah terliurnya. Terbayang-bayang kesedapan telur, kari dan roti canai yang digaul sebati, percikkan kicap sikit ..perghhh!



Tapi sekarang tak boleh makan telur separuh masak. sob-sob...Tapi dapat makan roti canai banjir pun dah ok. Oh, petang ni wajib terjah masjid india ni :), selera oh selera!

10 comments:

  1. oi oi..ini punyer gambar kalau tak pregnant pun bleh terliur!hhhehheeheee ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom makan jom...dekat ja dgn ofismu tu

      Delete
  2. nak komen sama mcm Izwa heheheee

    org x preggy pun boleh terliur tgk ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap bangat ni wina, nyum-nyum

      Delete
  3. tak penah makan lg roti canai camni..

    nape tkleh makan telur separuh masak dah kak ida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap ni yana, try la...

      tak boleh makan atas sebab-sebab kesihatan. Insyaallah bila tiba masanya kak ida entrikan ya. Promise! ;)

      Delete
  4. saya pulak tak berapa gemar dgn roti canai banjir...
    tapi tgk gambar ni mcm terliur pulak..nnt nak try order lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka kalau banjir kat kedai ni je. kedai lain memang tak pernah try. hihihihih

      Delete
  5. wahh..sedapnya. Terliur tengok gambo ni..
    saya memang suka roti canai banjir ni ...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...