Thursday, July 12, 2012

Pic terkini ada perubahan tak?

Rasanya dah agak lama tuan rumah tak tempek gambar sendiri. Asyik gambar makanan, makanan dan makanan sahaja. So arini nak kongsi gambar terkini saya dan kawan-kawan bahagian yang diambil sempena wacana semalam.

Agak-agak, ada perubahan tak pada gambar saya tu? ^_^


Sedikit bz, dengan hambatan kerja, kalau ada masa pasti berkunjung ke rumah kawan-kawan. Nak update blog dan mengarang panjang lebar pun dah tak sempat.

ok bye!

23 comments:

  1. Replies
    1. ya, ya dah kembali pada bawal :)

      Delete
  2. Replies
    1. haaaa, ada juga org perasan. hikhikhihkihk

      Delete
  3. erk..x tau nak comment sbb baru kenal..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe, takpe, tak kenal makan tak cinta, dah kenal baru mesra.

      salam kenal dan tq singgah sini :)

      Delete
  4. ade ade..peruttttttttttttttttttttttttttttttt!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. perutttttt backkom kata zarin. hikhikhik

      Delete
  5. ehem, muka maintain tapi tang tu naik skit.... ehem! jaga2 mek, standby uniform ya!... ehem lagi...sakit tekak..^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. uniform recycle yang dulu2. hikhikhikh

      Delete
  6. hehe..nampak perut yg tomei tu :)

    ReplyDelete
  7. intai2 mana satu tokey blog hehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tahniah ida..saya amat berharap, saya jugak menyusul nnt..doa-doakan..

      Delete
  9. nmpk chubby dah sikit tp mantain comei..pregnant ke kak ida? ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. berat naik berkilo-kilo yana, alhamdulilah ^_^

      Delete
    2. alhamdulillah..akhirnya :) tahniah k.ida sekeluarga, zarin dh nak jadi abg long dah. doakan yana pulak lepas ni. hihi..

      Delete
  10. assalam

    tahniah
    dok tertangguh ja nak wish
    nmpk gaya rezeki kita sama, tmbh baby hehehe

    salam ramadhan n take care..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...