Wednesday, August 1, 2012

Dah jumpa yang selesa

Sejak dapat tahu mengandung, segala high heels, wedges terus tersimpan dalam kotak. Yang selalu dipakai flat shoe dan paling suka crocs. Tapi flat shoe pun risau juga takut licin.

Jadi bermulalah misi mencari sandal yang sesuai. Masa mengandungkan Zarin dulu saya suka pakai crocs dan sandal crocodile. Tapi bila berat dan overweight, setiap 2 bulan kena tukar sandal sebab tapak jadi penyek. ^_^  Jadi kali ini, taknak lagi beli crocodile.

Saya pun mulalah search sandal yang sesuai untuk ibu mengandung. Tujuannya cuma nak cari yang selesa, ringan dan lembut ketika dipakai. Mula-mula ingat nak beli crocs je, tapi Mr. papa kata crocs dan ada, beli cap lain. So saya pun tengok-tengoklah scholl, sebab ramai yang kata selesa. Tapi maklum sajalah, bila keluar shoping dengan 2 orang bodyguard tu, macam-macamlah komen yang keluar. Sudahnya tak jadi beli scholl.

Mr. papa syorkan beli yang ini!!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

Fitflop Pietra.

Tq, Mr. papa, selalu tahu apa yang saya nak. (Sebenarnya saya pun nak beli yang ini juga dulu- tapi tak terbeli, sayang duit). Makanya kenalah survey-survey, kalau boleh nak cari yang paling murah. Haaa, itulah saya, nak barang yang berkualiti, tapi nak yang paling murah. Sokmo gitu hingga Mr. papa selalu cakap (kalau nak yang murah kena buat sendiri)^_^


Alhamdulilah, akhirnya fitflop pietra menjadi milik saya. Misi pun dah tercapai dan dah jumpa sandal yang selesa untuk dipakai sepanjang kehamilan. Memang sangat selesa. Tapi kalau penyek jugok yang ini kena tempah sandal besilah jawabnya. ihiks

**psst: sila abaikan kaki saya yang tak berapa nak comel tu, makin kembang dan kembang. hahahahahahaha

17 comments:

  1. teringin gak nak beli flip flop ni tapi dah biase pakai scholl.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik abe ku x bekenan scholl. jadi kean cari yang lainlah. Lain org lain citarasakan? hihihihi

      Delete
  2. cantik, simple, yang penting selesa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah kak die. so far sgt selesa. ringan pun ringan

      Delete
  3. cantik.. harap2 selesa dipakai.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah, sangat selesalah setakat ni.

      Delete
  4. Yg ini bukan utk org mengandung saja selesa, org tak mengandung pun suka. Cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie, apa lagi jom beli satu, kita jadi boria :)

      Delete
  5. u beli dekat mana ye ? and how much ? thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bratpack one utama. RM269 :)

      Delete
    2. sorry tersalah guna account pula :)

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...