Wednesday, August 29, 2012

Surah-surah amalan untuk ibu mengandung

Demam raya masih terasa. Tapi untuk mencoretkan entri pasal raya masih tak ada mood. Nanti-nantilah, rayakan sebulan ^_^. 

Jadi hari ini saya kongsikan surah-surah amalan untuk ibu mengandung. Sama-samalah kita amalkan.

   

Minggu depan ada appointment dengan doktor. Nak scan detail, rasa berdebar pulak. Agak-agak dah boleh nampak ke gender baby? ^_^ 

4 comments:

  1. baby gurl ke?heheehe...tak sabar nak tggu!

    ReplyDelete
  2. wah..beshnya...moga2 cheqna pun cepat dapat baby ni =)

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing...leh forward kat kawan2 yang preggy

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.Tahniah Ida... nak dapat baby baru.dah lama tak jenguk kat sini, bz memanjang weh semenjak anak dah bertambah nih hihi..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...