Wednesday, October 24, 2012

CPUV pertama, tq nuffnang

Hari ini terasa rajin nak buka nuffnang, bila buka tiba-tiba terpandang ada CPUV yang tengah running kat blog STK ni. Alhamdulilah, rezeki. Inilah CPUV pertama yang saya dapat sepanjang berblogging. Tq nuffnang :) 

CPUV ni datangnya dari kempen Nokia Lumia Asha Year End. Sekarang tengah berlangsung promotion/contest di website nokia. Maklumat lanjut bolehlah klik Nokia.com. Tawaran hadiah memang menarik, ada kereta vios lagi.. nyum-nyum...

 

Eh, eh..kecoh pulak saya. Maklumlah baru pertama kali dapat CPUV. Orang lain sekali run sampai 3,4,5 tak kecoh pun (^_^) 

 Apepun tq nuffnang dan Nokia, next time bagi lagi ya!

9 comments:

  1. wahh tahniah Ida..saya tak pernah dapat pon...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. wahh.. bestnyer.. mcmana ye nak dptkan CPUV tu? akak tak pernah dpt pun lg... agak2 unique 2k - 3k belum layak lagi ehh? hehee....

    ReplyDelete
  3. a'ak ct memang asal alor setar tapi keje bandar sunway.
    thankz koz jemput tapi mcm xdpt pegi je lah koz ct xbalik raya..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh tahniah..rezki tu..sy pun tak pernah merasa lagi dpt CPUV Ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah..ini yg buat bertambah lg semangat nak berblog kan..

    ReplyDelete
  6. tahniah! usaha lagi leh dapat banyak lain kali ;p

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...